Питане за хижа Ком!
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Питане за хижа Ком!
Подочух че някои колеги са ходили на хижа Ком. Моля ако някой има спомен да сподели малко повече за условията, защото по разни сайтове чета противоречиви мнения, т.е. топло ли е, ресторанта работи ли (освен на празници когато е ясно) , пистата функционира ли (и има ли ски под наем)...общо взето ако някой знае нещо ще бъда благодарен да сподели, било за старата или новата хижа. Весело посрещане и 

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Ето кой трябва да питаш
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... +%EA%EE%EC

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане за хижа Ком!
dlug написа:Подочух че някои колеги са ходили на хижа Ком. Моля ако някой има спомен да сподели малко повече за условията, защото по разни сайтове чета противоречиви мнения, т.е. топло ли е, ресторанта работи ли (освен на празници когато е ясно) , пистата функционира ли (и има ли ски под наем)...общо взето ако някой знае нещо ще бъда благодарен да сподели, било за старата или новата хижа. Весело посрещане и
Хижата не е топла. Парното едвам, едвам мъждука, но имаш 3 одеала и като се завиеш е добре. Имай предвид, че не съм зиморничев. Ресторанта би трябвало да работи постоянно, но не очаквай чудеса. Храната е колкото да не умреш от глад. Стаите не са лоши, но са малко малки. Банята е идеална. Пистата работи има и влек. До хижата има асфалтиран път и с хубави зимни гуми не би трябвало да имаш проблем. Ако те интересува още нещо питай. Имам познат от Берковица и ще питам каквото те интересува.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Re: Питане за хижа Ком!
CRX Racing написа:Хижата не е топла...Ако те интересува още нещо питай. Имам познат от Берковица и ще питам каквото те интересува.
С две думи почти ме отказа

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател: