Питане за хижа Ком!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Питане за хижа Ком!

Мнениеот dlug » Пон 31 дек 2007 15:34

Подочух че някои колеги са ходили на хижа Ком. Моля ако някой има спомен да сподели малко повече за условията, защото по разни сайтове чета противоречиви мнения, т.е. топло ли е, ресторанта работи ли (освен на празници когато е ясно) , пистата функционира ли (и има ли ски под наем)...общо взето ако някой знае нещо ще бъда благодарен да сподели, било за старата или новата хижа. Весело посрещане и :beer

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 31 дек 2007 18:34

Ето кой трябва да питаш :arrow: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... +%EA%EE%EC

Потребителски аватар
dlug

Мнениеот dlug » Вто 01 яну 2008 19:47

Аз това го мернах, да. Ако може да сподели нещо ще съм благодарен. То пък все се надявах че и някой друг ще да е наминал нататък ма да видим :roll:

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Re: Питане за хижа Ком!

Мнениеот CRX Racing » Вто 01 яну 2008 20:01

dlug написа:Подочух че някои колеги са ходили на хижа Ком. Моля ако някой има спомен да сподели малко повече за условията, защото по разни сайтове чета противоречиви мнения, т.е. топло ли е, ресторанта работи ли (освен на празници когато е ясно) , пистата функционира ли (и има ли ски под наем)...общо взето ако някой знае нещо ще бъда благодарен да сподели, било за старата или новата хижа. Весело посрещане и :beer

Хижата не е топла. Парното едвам, едвам мъждука, но имаш 3 одеала и като се завиеш е добре. Имай предвид, че не съм зиморничев. Ресторанта би трябвало да работи постоянно, но не очаквай чудеса. Храната е колкото да не умреш от глад. Стаите не са лоши, но са малко малки. Банята е идеална. Пистата работи има и влек. До хижата има асфалтиран път и с хубави зимни гуми не би трябвало да имаш проблем. Ако те интересува още нещо питай. Имам познат от Берковица и ще питам каквото те интересува.

Потребителски аватар
dlug

Мнениеот dlug » Вто 01 яну 2008 20:13

CRX Racing написа:Хижата не е топла...Ако те интересува още нещо питай. Имам познат от Берковица и ще питам каквото те интересува.

С две думи почти ме отказа :lol: , но ще помисля. Казаха ми че природата била уникална, та може да се прежаля и да намина (ако покарам половин час ски ще ми мине :wink: ). Да видя какво мисли компанията и може да питам още нещо. Благодаря за инфото. Успешна 2008 :beer

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Вто 01 яну 2008 20:45

Да природата е уникална!
Разпитай и този колега
http://forum.vwclub.bg/profile.php? ... e&u=106076

Върни се в “Пътеводител”