Компютърен проблем - РЕШЕН ПОЧТИ
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:А няма ли едно К - kbit да стане нормално?
Добре де, проблема не беше ли с USB-тата?
А Tyan по-гори ти е отговорил 32 битов цвят колко комбинации са - 4 294 967 295

На телефоните не им обясняват колко битов е цвета, а колко цвята имат - примерно 64К

- KingOfPain
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кажи какво е дъното все пак. Имал съм доста проблеми с дъна с чипсет ати-амд, особено първите чипове на ати, дори на сайтове на производителите имаше като кръпка за биоса дет оправя нещата с усб-тата.
Другото, което ми се е случвало е виндовса да се е омотал здраво, повечето случаи репеър не помагаше. След вирус стават такива неща, дори да е изчистен вируса белята е станала. Чиста инсталация и ако и тогава проблема съществува вече си сигурен, че е хардуерен
Другото, което ми се е случвало е виндовса да се е омотал здраво, повечето случаи репеър не помагаше. След вирус стават такива неща, дори да е изчистен вируса белята е станала. Чиста инсталация и ако и тогава проблема съществува вече си сигурен, че е хардуерен
Изобощо не ебават да работят. Явно проблема е нардуерен. За първи път си преинсталирам проблема и покрай успешния край забравих за тях. На заплата ще ги закарам някой сервиз, а иначе данните за компа са следните:
- ASRock AM2 boost
- ATAІІ3.0 Gbs
или нещо такова еи сега ще го рестартирам да видя със сигурност.
- ASRock AM2 boost
- ATAІІ3.0 Gbs
или нещо такова еи сега ще го рестартирам да видя със сигурност.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”