Искам да се махна от VIVACOM -как?
- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Искам да се махна от VIVACOM -как?
Ако се дърпат , пробвай с комисията за защита на потребителите - всички треперят от тях 

- naskogolf
- бърз голфаджия
- Автомобил: Passat B 7 Alltrack
- Двигател: 2 CFG 2014
Заяви го за повреда има някакъв проблем по линиата щом не може да качи скороста,ако не стане напиши една жалба.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
колега при теб има някъкъв проблем аз съм с бтк втора година с 10мб съм в момента на меренето бачкат и двата компа иначе държи 10,50 http://www.speedtest.net/result/636240106.png
- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно че има някъде проблем, но щом и техните техници с техен лаптоп дават същите резултати за скоростта....следователно не могат да ми доставят услугата за която плащам,,,явно кабеляците им по нашата улица са трагични кой знае, все пак не сме в София ?!?
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
пиши жалба и ако не оправят проблема прекъсваш договора.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
3. Услугата достъп до Интернет е със следните параметри:
Интернет
10 Mbps
Максимална скорост на download
10 Mbps
Максимална скорост на upload
1 Mbps
Коефициент на споделяне
1:50
Електронни пощенски кутии
1 (размер до15 MB)
Уеб хостинг пространство
5 MB
Трафик
НЕОГРАНИЧЕН
Мрежови интерфейс
Ethernet & Wi-Fi
Инженерна инсталация
36 лв. с ДДС
Посочените скорости на достъп не са гарантирани.
Хората са си вързали гащите. Ако ще и пет жалби да пишеш... в общите условия няма посочена минимална скорост, така че... успех ти пожелавам. По-скоро ако има проблем някакъв настоявай по телефона да ти го оправят. С жалба не мисля, че ще имаш резултат.
Интернет
10 Mbps
Максимална скорост на download
10 Mbps
Максимална скорост на upload
1 Mbps
Коефициент на споделяне
1:50
Електронни пощенски кутии
1 (размер до15 MB)
Уеб хостинг пространство
5 MB
Трафик
НЕОГРАНИЧЕН
Мрежови интерфейс
Ethernet & Wi-Fi
Инженерна инсталация
36 лв. с ДДС
Посочените скорости на достъп не са гарантирани.
Хората са си вързали гащите. Ако ще и пет жалби да пишеш... в общите условия няма посочена минимална скорост, така че... успех ти пожелавам. По-скоро ако има проблем някакъв настоявай по телефона да ти го оправят. С жалба не мисля, че ще имаш резултат.

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
пробва ли да рестартираш модема ? пък може и от него да е проблемът
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
stefan4o написа:Посочените скорости на достъп не са гарантирани.
това е голямо дърво!

- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
Някой колеги не четат какво пиша май
..техниците им са сигнализирали централата им че не могат да ни доставят услугата и тя ще бъде прекратена несъмнено...проблема ми е че за да се спази "протокола" ще трябва да ги чакам да ми отговорят на жалбата, а тези отговори ги бавят със седмици, те това е !
може

може

-
- Автомобил:
- Двигател:
tisho_tch написа:Някой колеги не четат какво пиша май..техниците им са сигнализирали централата им че не могат да ни доставят услугата и тя ще бъде прекратена несъмнено...проблема ми е че за да се спази "протокола" ще трябва да ги чакам да ми отговорят на жалбата, а тези отговори ги бавят със седмици, те това е !
може
Мда така е ! От личен опит. Та тези техници са свършили работата добре, за сега може и да се разминеш и сичко да е ОКСИ. НО за колегите който говорят за клаузата - "НЕ гарантиран"... Ако погледнете има и гарантиран достъп пише 100мбс и зимаш 100мбс обаче вижте и цените...
Дръвце а ?

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
При нормалните доставчици негарантираните скорости се достигат поне на 90%. Просто трасето е предвидено да понесе 30-50% от максималния трафик. Малко хора свалят торенти по цял ден и когато свалят обикновено е с добра скорост.
БТК....карат интернет по 50 годишни кабели. Технологично е напълно нормално да е зле. Идеята им е че интернета и кабелите така или иначе ги имат за телефонията и каквото успеят да вземат за ADSL им е чиста печалба. Т.е колкото и са ги псуват абонатите не им пука особено.
Аз просто спрях да плащам телефона (иначе трябваше да карам баба ми инвалид по разни служби....как не). След 4 месеца го спряха, след още 4 ми изпратиха писмо че ще ме съдят. Оттогава 2 години не съм ги чул. И се оказа че общо за 30лв аз и нашите имаме лични GSM с по 70 безплатни към всички и 1000 в група.....а преди толкова плащахме за гадния домашен телефон....
БТК....карат интернет по 50 годишни кабели. Технологично е напълно нормално да е зле. Идеята им е че интернета и кабелите така или иначе ги имат за телефонията и каквото успеят да вземат за ADSL им е чиста печалба. Т.е колкото и са ги псуват абонатите не им пука особено.
Аз просто спрях да плащам телефона (иначе трябваше да карам баба ми инвалид по разни служби....как не). След 4 месеца го спряха, след още 4 ми изпратиха писмо че ще ме съдят. Оттогава 2 години не съм ги чул. И се оказа че общо за 30лв аз и нашите имаме лични GSM с по 70 безплатни към всички и 1000 в група.....а преди толкова плащахме за гадния домашен телефон....
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
stefan4o написа:Ами ще те посъветвам - сменяш доставчика. Една клиентка скоро се оплакала, че вече трети доставчик сменя и все не й върви интернетаИначе по въпроса с твоя проблем конкретно пиши ПМ, ще опитам да помогна с каквото мога. Става дума за КейбълТел - Стара Загора предполагам?
Не. Колегата е в Бургас
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Просто използвайте интернет доставчик, по възможност с оптика. Кабелната телевизия или ADSL не върши особена работа.
- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
Ето и развитие по темата:
Все още очаквам отговор на жалбата ми (предполагам още 2-3 седмици ще я очаквам
), но преди 10-ина дни ме посетиха отново техниците им и ме информираха ча проблемът е локализиран и разрешен и действително скороста на интернета вече е доволно висока (максимална за посоченото в договора). Значи можело все пак
...ама ако не бях викал и заплашвал, жалби и прочие щях да си блъскам главата 2 години.
Така че колеги сметнете ли че някой оператор ви прекарва да знаете че винаги има начини !! Четете законите и с рогите напред
Все още очаквам отговор на жалбата ми (предполагам още 2-3 седмици ще я очаквам

Така че колеги сметнете ли че някой оператор ви прекарва да знаете че винаги има начини !! Четете законите и с рогите напред

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”