Лаптоп ASUS
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Лаптоп ASUS
Абе,имам проблем с камерата.Преди го бях оправил с една програма ManyCam,взе да блокира нещо,деинсталирах я и я инсталирах на ново и сега не мога да я използвам.А тя работи на принципа на емулатор,защото като си включа камерата от уиндоуса и ме показва с главата надолу.Така я преинсталирах няколко пъти тая програма и пак греда,не става и не става.Модела е K50IN.Някой да има идеи как да си оправя пак камерата ?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: Лаптоп ASUS
да си бил преди това на ХР и е работила, а после на Вин 7 и да не иска?
Защото аз имах подобен проблем пак с Асус?
- feikot
Не,откакто го имам си е със 7ца.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
колега, влез в support в сайта на asus, попълни си коректно модела на машината и търси за всички възможни ъпдейти и помощен софтуеър. деинсталираш стария драйвер и помощната програма, за която говориш и инсталираш това, което си свалил от официалния сайт.
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=a0SoFMXEV1tE5tTL
Отиваш на Downloads, избираш си съответния Windows и действаш по-натам. Според разни писания по форумите би трябвало с Chicony да се оправи проблемът. Ако не, пробвай с някой от другите два драйвъра.
Успех!
Отиваш на Downloads, избираш си съответния Windows и действаш по-натам. Според разни писания по форумите би трябвало с Chicony да се оправи проблемът. Ако не, пробвай с някой от другите два драйвъра.
Успех!
- feikot

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Pichaga написа:да си бил преди това на ХР и е работила, а после на Вин 7 и да не иска?
А ти оправи ли камерата и ако да как!?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
ода, тотално не я оправих
официално в сайта на асус моя мозел M51se не поддържа вин 7
стига до Виста, а с виста драйверите не става
зарязал съм го, неам камера
официално в сайта на асус моя мозел M51se не поддържа вин 7
стига до Виста, а с виста драйверите не става
зарязал съм го, неам камера
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Омазал се е сигурно някой регистър, темп или каквото и да е и затова имаш яд. Убеден съм на 100 % че при евентуална нова и чиста инсталация камерата с драйвера за виста ще си работи като хората. Това го казвам, понеже съм инсталирал точно такива 2 лаптопа. С драйвера който им слага седмицата обръща образа на обратно, слага се виста драйвера и заспиват нещата.
П.С Ако някога минаваш по северозапада вземи го на ОМВ да го бориме за кафе време
П.С Ако някога минаваш по северозапада вземи го на ОМВ да го бориме за кафе време
- feikot
Пичага,пробвай с ManyCam,при мен работеше до един момент.
- slimmer
Pichaga, пробвай с някой от драйвърите на колегата (виж линка от предния ми пост), който тамън си оправи проблема. Най-вече с Chicony-то. Виж и в Device manager Properties на самото устройство, какъв му е идентификационния код на устройството (USB VEN_XXXX&DEV_XXXX... нещо си). Принципно някои драйвъри за vista се инсталират под 7 с Compatibility режим, ама не винаги става. Пиши ако нещо не можеш да се оправиш да действаме по-натам...
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Нищо не може да ми реши проблема с камерата Acer Crystal Eye на Travelmate 6593G и 7 32 битов.
Чикони, микони, суюуин-мин-джин-джан, па и тоя меникам...
Евентуално преинсталация, ама ме мързи зловещо... Па и ми дреме вижда ли ме някой от него. Имам още 3 камери на други пецета...
Пиша го не за друго, а да не се лъже някой като мен. По-добре един външен прост Logitech за 10 еврака, отколкото да си трови човек нервите за вграденото говно...
Чикони, микони, суюуин-мин-джин-джан, па и тоя меникам...
Евентуално преинсталация, ама ме мързи зловещо... Па и ми дреме вижда ли ме някой от него. Имам още 3 камери на други пецета...
Пиша го не за друго, а да не се лъже някой като мен. По-добре един външен прост Logitech за 10 еврака, отколкото да си трови човек нервите за вграденото говно...
- slimmer
ChimeyJimmey, като гледам и за Аcer си има два драйвъра, все някой от които трябва да работи (като гледам си ги цитирал). Това, че при теб не работи, може да значи две неща - скапан Windows, скапан кабел за камерката (shit happens..). А това "да не се лъже някой като мен", ако е нещо против Acer, е малко... субективно. Досега, аз поне, лош Acer лаптоп не съм видял, за разлика от куп други прехвалени марки. Специално пък твоят модел е от малкото, които поддържат от XP до 7 без проблеми.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”