П.П:Взех такъв интернет понеже живея на 11 км от Самоков и нямам друга възможност да ползвам интернет,но вече съм склонен отново да нямам интернет вместо както казах вече да се нервирам всяка вечер.
Петър Петров написа:Добре де, че ще си плаща таксите е ясно, ама няма ли на кой да се оплаче от некачествена услуга? Най-малко, колега, звънни им и кажи за проблема, може пък да има лесно решение за твоя проблем...
mafiota_a4 написа:Този интернат на Globul така като слушам го няма в цялата България и всеки се оплаква от него.Тъща ми живее на центъра на Ловеч на осми етаж и едва го хваща.На един приятел пък по някакъв начин му подновили договора без да знае.
ABSOLUT написа:Няма какво да се оплаква на КЗП, няма причина.
1. Като е изтекъл договора преди 3 месеца е трябвало да не го продължава за още една година.
Нов договор за 1 година си означава подписан ангажимент да се плащат месечни вноски за една година.
Както се случва с всички други договори, при преждевременно прекратяване, се дължи неустойка в размер на остващите до края месечни вноски. И с телефон на лизинг е така и с кабелната е така...
2. Щом скоростта е нормална за първите 2500Мб, значи всичко е наред. Сигурен съм че в договора е упоменато, че след този лимит тя пада. Както например е упоменато по същия начин и в моя тарифен план към Мтел Сърф & Талк, че след 1Гб тя ми пада на 128Кбита.
Просто офертата им е куца на тия, ама колегата като няма по-добра алтернатива.
ABSOLUT написа:Няма какво да се оплаква на КЗП, няма причина.
1. Като е изтекъл договора преди 3 месеца е трябвало да не го продължава за още една година.
Нов договор за 1 година си означава подписан ангажимент да се плащат месечни вноски за една година.
Както се случва с всички други договори, при преждевременно прекратяване, се дължи неустойка в размер на остващите до края месечни вноски. И с телефон на лизинг е така и с кабелната е така...
2. Щом скоростта е нормална за първите 2500Мб, значи всичко е наред. Сигурен съм че в договора е упоменато, че след този лимит тя пада. Както например е упоменато по същия начин и в моя тарифен план към Мтел Сърф & Талк, че след 1Гб тя ми пада на 128Кбита.
Просто офертата им е куца на тия, ама колегата като няма по-добра алтернатива.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта