Сега още две питания...
1 при смяна на рамта ще си запали ли без нужда от интервенций от моя страна, сиреч

2 какво видео е по добре с вентилатор или без, нека се има предвид, че ще е евтино, единствено изискване hdmi, стойност около 60 лв.
Haralampi написа:Да - няма нужда от никаква преинсталация - вадиш, слагаш и палиш
Разбира се това при абсолютно изключено захранване и shutnat компютър (не просто хибернейтнат!).
rokera написа:Тъй това що ме интересуваше го разбрах. При смяна 2х1 еднакви, и се приключва, но проблемо.
Сега още две питания...
1 при смяна на рамта ще си запали ли без нужда от интервенций от моя страна, сиречмахам старата, слагам новата и пали или трябва преинсталаций и т.н., нямам проблем с това, ОС е прясно инсталирана от моя миост, тъй че справям се.
2 какво видео е по добре с вентилатор или без, нека се има предвид, че ще е евтино, единствено изискване hdmi, стойност около 60 лв.
myrshavija написа:rokera написа:Тъй това що ме интересуваше го разбрах. При смяна 2х1 еднакви, и се приключва, но проблемо.
Сега още две питания...
1 при смяна на рамта ще си запали ли без нужда от интервенций от моя страна, сиречмахам старата, слагам новата и пали или трябва преинсталаций и т.н., нямам проблем с това, ОС е прясно инсталирана от моя миост, тъй че справям се.
Дали В1 ще се включи да ни обясни за кои природни сили отговарят тези двама древноримски богове?
radi_nrj написа:Поддържа dualchannel asymmetric ама скоростта е като на single-channel
slimmer написа:radi_nrj написа:Поддържа dualchannel asymmetric ама скоростта е като на single-channel
Е нали затова казваме, че трябва да са еднакви паметите в двата слота, за да си е баш Dual Channel. А това Dualchannel Asymmetric е някаква измислица на Intel, която май (не съм попадал на такава конфигурация) е далеч като производителност от истинския Dual Channel и доста близо до Single Channel.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта