kossel написа:Напоследък смених доста телефони , нокиа н73, н78, н85 и все нещо не ми харесва в тях, телефона го ползвам основно за разговори , радио и GPS, малко и като фотоапарат.
Някой да ми препоръча телефон от който е доволен в ежедневната употреба ?
zdrash написа:аз от 2000 година бях само с НОКИА - модели за около 700лв.
пролетта си взех HTC diamond 2 и установих, че никога повече няма да си купя НОКИА
Успех
хаха,някой тук се оплака сериозно от 5800 след 2-а седмицаLuper написа:аз ако бях на твое място, не бих дал толкова пари за бизнес телефон от Е-серията, защото доколкото разбирам за какво ти е нужен, ти няма да можеш да се възползваш цялата му функционалност и основните му предимства - богато оборудване с бизнес приложения, офис редактори и съвместимости, органайзери, бързина при обработката на няколко приложения и тн, което идва за сметка примерно на камерата.
според мене повече ще ти допадне примерно н5800 - ако ще ползваш повече ГПС, интернет, музика и камера, това ще е по-добрият избор, без излишни натоварващи приложения и функции. Най-голямото му предимство е тъч скрийна и ще го усетиш особено, като ползваш нет и ГПС.
а ако все пак решиш да взимаш Е-класато поне гледай да е или с QWERTY или тъч, иначе се получава малко като си вземеш нов мерджан и ти отчупят емблемата отпред - кофти ти е, не ти е удобно, липсва ти нещо
ISRalien написа:Относно Е52 - лесно ли се драска дисплея? Аз съм с Е51 и не знам защо, ама е в ужасно състояние след 1 година употреба. Започна да се драска може би след 3-я месец. То не са драскотини, ами все едно люспи са се махнали от горното покритие. И в момента дисплея ми свети в пълния спектър на светлината![]()
![]()
![]()
Другото, което е - джойстика му се обели лъскавото покритие отгоре - този проблем има ли го при E52?
vasstop написа:Интересно ми е каква е разликата между Е52 и Е55?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: MamaMy и 24 госта