GSM - "Криза"
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: GSM - "Криза"
От близо месец съм с е52 и мога смело да кажа, че няма нищо общо с е51
в добрия смисъл и най- вече батерията - 3 пъти повече държи
Останалите ТТ данни са ясни. ГПС-а е много добър. С две думи уникално добър смартфон.
- zdrash
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CVWA
аз от 2000 година бях само с НОКИА - модели за около 700лв.
пролетта си взех HTC diamond 2 и установих, че никога повече няма да си купя НОКИА
Успех
пролетта си взех HTC diamond 2 и установих, че никога повече няма да си купя НОКИА
Успех
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kossel написа:Напоследък смених доста телефони , нокиа н73, н78, н85 и все нещо не ми харесва в тях, телефона го ползвам основно за разговори , радио и GPS, малко и като фотоапарат.
Някой да ми препоръча телефон от който е доволен в ежедневната употреба ?
Много противоречиво мнение!
Симбианските истории хич не се вписват в понятието телефон основно за разговори !!!
Нормално е с тези модели да изпаднеш в криза!
По-нагоре ти препоръчаха К800 това е твоят телефон. Макар че и той не е от типа само за разговори. Но като искаш и радио....
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
zdrash написа:аз от 2000 година бях само с НОКИА - модели за около 700лв.
Успех
е можем да обменяме опит значи
и аз от скоро съм с 2-а

нокия повече неискам да виждам

аз ако бях на твое място, не бих дал толкова пари за бизнес телефон от Е-серията, защото доколкото разбирам за какво ти е нужен, ти няма да можеш да се възползваш цялата му функционалност и основните му предимства - богато оборудване с бизнес приложения, офис редактори и съвместимости, органайзери, бързина при обработката на няколко приложения и тн, което идва за сметка примерно на камерата.
според мене повече ще ти допадне примерно н5800 - ако ще ползваш повече ГПС, интернет, музика и камера, това ще е по-добрият избор, без излишни натоварващи приложения и функции. Най-голямото му предимство е тъч скрийна и ще го усетиш особено, като ползваш нет и ГПС.
а ако все пак решиш да взимаш Е-класа
то поне гледай да е или с QWERTY или тъч, иначе се получава малко като си вземеш нов мерджан и ти отчупят емблемата отпред - кофти ти е, не ти е удобно, липсва ти нещо
според мене повече ще ти допадне примерно н5800 - ако ще ползваш повече ГПС, интернет, музика и камера, това ще е по-добрият избор, без излишни натоварващи приложения и функции. Най-голямото му предимство е тъч скрийна и ще го усетиш особено, като ползваш нет и ГПС.
а ако все пак решиш да взимаш Е-класа
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
хаха,някой тук се оплака сериозно от 5800 след 2-а седмицаLuper написа:аз ако бях на твое място, не бих дал толкова пари за бизнес телефон от Е-серията, защото доколкото разбирам за какво ти е нужен, ти няма да можеш да се възползваш цялата му функционалност и основните му предимства - богато оборудване с бизнес приложения, офис редактори и съвместимости, органайзери, бързина при обработката на няколко приложения и тн, което идва за сметка примерно на камерата.
а ако все пак решиш да взимаш Е-класато поне гледай да е или с QWERTY или тъч, иначе се получава малко като си вземеш нов мерджан и ти отчупят емблемата отпред - кофти ти е, не ти е удобно, липсва ти нещо
Пръснал му се дисплея

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Аз личн имах HTC Diamond и много бързо го отсвирих. Независимо от сравнително бързият му процесор, беше бърз колкото е51-то... а с е52 не може да става сравнение. Също така тъч скрийна е ужасно нещо за хора които са в движение през деня, а не стоят по цял ден на бюро - примерно в кола с една ръка човек трудно с клавиатурата без да гледа към телефона, докато с нормална клавиатура това не е никакъв проблем. А и някой фен на HTC, пък и на останалите нокии различни от е52, да ми каже колко телефона ще изкарат примерно 7-8 часа с включен GPS и батерията да и остане ток за още 2 дни разговори
HTC-то, горкото, даже само за раговори не му стигаше батерията за един ден, да не говория като пусна WiFi или GPS какво се случваше...
За хората, които не ползват GPS и не им е суперважна батерията, има модела N5630 - които са със същите ТТ данни като е52, но е в пластмасов корпус и съответно цената му е с около 100 лева надолу. Също така по-добрия 5800 е 5830 - по-малък като размер и по-малка цена
За хората, които не ползват GPS и не им е суперважна батерията, има модела N5630 - които са със същите ТТ данни като е52, но е в пластмасов корпус и съответно цената му е с около 100 лева надолу. Също така по-добрия 5800 е 5830 - по-малък като размер и по-малка цена
- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
nokia e90 communicator и 6310i.
Повярвай ми никога не искам да се разделям с тези телефони,каквото и друго да излезне.
Старшно съм доволен.
Повярвай ми никога не искам да се разделям с тези телефони,каквото и друго да излезне.
Старшно съм доволен.
винаги може да ти се пукне дисплея, той надали го е държал в шкафче и му се е пукнал е така и бтв за пръв път чувам такова нещо, може да е малшанс
за тъч скрийновете не знам, може би е въпрос на свикване, аз примерно съм свикнал с виртуална клавиатура и сега като взема телефон с нормална нищо не мога да направя и ми е много по-лесно на един светофар набързо да напиша квото искам, отколкото половин час да цъкам
мусура, за батерията не си прав, обаче е малко сложно за обяснение и нз дали ще ме разберете
и аз така мислех преди да ми обяснят разликата между iphone 3g и 3gs
за тъч скрийновете не знам, може би е въпрос на свикване, аз примерно съм свикнал с виртуална клавиатура и сега като взема телефон с нормална нищо не мога да направя и ми е много по-лесно на един светофар набързо да напиша квото искам, отколкото половин час да цъкам
мусура, за батерията не си прав, обаче е малко сложно за обяснение и нз дали ще ме разберете
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Е тука стана "моя телефон е най-убав, не ги слушай другите"...
Айде да си говорим за Е52, защото Васето за това отключи темата - за отзиви за такъв телефон. (мен също ме интересува)
На работа имаме почти всички модели телефони, освен да почна да пиша за тях?
Относно Е52 - лесно ли се драска дисплея? Аз съм с Е51 и не знам защо, ама е в ужасно състояние след 1 година употреба. Започна да се драска може би след 3-я месец. То не са драскотини, ами все едно люспи са се махнали от горното покритие. И в момента дисплея ми свети в пълния спектър на светлината
Другото, което е - джойстика му се обели лъскавото покритие отгоре - този проблем има ли го при E52?
Айде да си говорим за Е52, защото Васето за това отключи темата - за отзиви за такъв телефон. (мен също ме интересува)
На работа имаме почти всички модели телефони, освен да почна да пиша за тях?
Относно Е52 - лесно ли се драска дисплея? Аз съм с Е51 и не знам защо, ама е в ужасно състояние след 1 година употреба. Започна да се драска може би след 3-я месец. То не са драскотини, ами все едно люспи са се махнали от горното покритие. И в момента дисплея ми свети в пълния спектър на светлината
Другото, което е - джойстика му се обели лъскавото покритие отгоре - този проблем има ли го при E52?
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:Относно Е52 - лесно ли се драска дисплея? Аз съм с Е51 и не знам защо, ама е в ужасно състояние след 1 година употреба. Започна да се драска може би след 3-я месец. То не са драскотини, ами все едно люспи са се махнали от горното покритие. И в момента дисплея ми свети в пълния спектър на светлината![]()
![]()
![]()
За драскането на дисплея - не знам, за сега само от месец е в ръцете ми и е като новичък
А както казах няколко пъти до сега, все пак е телефон и се ползва за говорене, а при мен за прилично говорене (сега си гледам брояча, че за 20-и-няколко-дни съм му врътнал 30 часа разговори, при положение, че август почти бях без работа) - батерията е от изключителна важност. Примерно е51 ме изкарваше точно един ден, този - 3 дни, като ползвам Wi-Fi активно (щото мерак още и си чета примерно новините от телефона, а не на ПЦ-то), цъкам игрички на n-Gage (че до сега не бях имал таква екстра - голфа и билярда го размазах) ... Та покрай този ми телефон, само заради батерията, още 3-ма приятели си смениха техните. Не че им трябват GPS-и и подобни екстри, просто искат ток
П.П. То е ясно, че всеки си хвали неговото, но в моя случай съм провел сравнително задълбочен рисърч на темата умни-телефони-с-клавиатура-с-бутни и поне няколко месеца съм ровил по разни сайтове и форуми и не съм попаднал случайно на този телефон, а беше внимателно избран от океана от модели на пазара.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
@musura: Сравнявал ли си Е52 с новия АйФоне? Знам, че не са директно сравними, но ме интересува специално твоето мнение, защото аз също мисля да сменям сегашния Е51 скоро и ти току-що ме отказа от ХТЦ...Остана само АйФон-а като вариант засега
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Интересно ми е каква е разликата между Е52 и Е55?
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Интересно ми е каква е разликата между Е52 и Е55?
Клавиатурата
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”