Zoran написа:ABSOLUT написа:Да, това съм го пропуснал.
Е значи излиза че трябва да има 2 броя ДВИ, 1 брой ХДМИ и 1 брой ТВ оут ли?
Че то има ли толкова място
според мен, редно беше да ми дадът преходник DVI->HDMI
и да хванат да си оправят сайта, щото е леко подлъгващо, купуваш си нещо, което не си искал
BeckoTDI написа:Трябваха ми тонколонки и отидох да си купя от най-евтините 4лв и нещо, вземам ги и като се прибрах само пращяха не пееха
BeckoTDI написа:Те не свирят въобще. Никакъв звук, само нещо като пращене при усилване до край почва съвсем лекичко да се чува глъхнещ звук. Не съм искал 500 вата музика за 4лв, исках да се чува звук!
MaRtiNsKi написа:BeckoTDI написа:...Еми то колега толкова са качествено направени ... Китайска им работа...
Zoran написа:Чрез познат си купувам видеокарта, ето този модел
http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=537972
отивам сутринта да я взема и ми я дават без кутия, без нищо, това го разбрах, след като я бях платил на касата.
Попитах къде е кутията и преходниците, отговора беше, този модел така го продаваме, само в найлонче и CD.
Преглътнах го, защото ми бяха направили преди това 10лв. отстъпка от цената, заради познатия.
Тръгнах си ядосан без дори да я извадя и погледна. В колата я вадя от плика и какво да видя, вместо описаното от тях HDMI & DVI, получавам 2хDVI + TVout![]()
![]()
![]()
![]()
2
MaRtiNsKi написа:Zoran написа:ABSOLUT написа:Да, това съм го пропуснал.
и да хванат да си оправят сайта, щото е леко подлъгващо, купуваш си нещо, което не си искал
Колега работих 1 година в Жара в Благоевград и мога да кажа,че просто много клиенти идват и незнаят какво искат,и накрая си го изкарват на фирмата! Значи на стоките на които пише BULK Се продават без опаковки,точно както са ти я дали на теб.Това означава както каза и колегата над мен,че стоката(в твоя случай видео карта) идва в големи количества демек в 1 кашон по 10бр. и за това нямат опаковкиА и + това цената на Бълк е по-ниска отколкото на другите продукти които си имат опаковки! Не мисля,че един картон струв 10-15лв
![]()
п.п В страницата на Жара е написано всичко,но няма кой да чете
п.п2 Сега видях,че на твоята карта не пише БълкХоди тогава и си поискай опаковката
BeckoTDI написа:Трябваха ми тонколонки и отидох да си купя от най-евтините 4лв и нещо, вземам ги и като се прибрах само пращяха не пееха
Колега ти какво очакваш за тия 4лв.Да свирят като стерео уредба ли
vw_golf_4_tdi написа:Zoran написа:Чрез познат си купувам видеокарта, ето този модел
http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=537972
отивам сутринта да я взема и ми я дават без кутия, без нищо, това го разбрах, след като я бях платил на касата.
Попитах къде е кутията и преходниците, отговора беше, този модел така го продаваме, само в найлонче и CD.
Преглътнах го, защото ми бяха направили преди това 10лв. отстъпка от цената, заради познатия.
Тръгнах си ядосан без дори да я извадя и погледна. В колата я вадя от плика и какво да видя, вместо описаното от тях HDMI & DVI, получавам 2хDVI + TVout![]()
![]()
![]()
![]()
2
повечето карти се продават в найлон, не са те измамили. а и не виждам за какво ти е тая кутия, при условие, че като се прибереш у вас, ще я захвърлиш някъде. картите се купуват на килограми от вносителите и никой не си играе труда за карти нисък клас да ги опакова в кутия.
hdmi изход на картите няма, има 2 DVI, като hdmi се изкарва с преходник от единият DVI. върни се в магазина и кажи, че са ти забравили hdmi преходника и спри да мрънкаш!!!
и преди да започнете да ме обвинявате - не работя в Жар или в какъвто и да е било комп. магазин; но съм си купувал доста карти отделно първата ми работа беше да провадам чаркалаци за pc.
Zoran написа:MaRtiNsKi написа:Zoran написа:ABSOLUT написа:Да, това съм го пропуснал.
Колега работих 1 година в Жара в Благоевград и мога да кажа,че просто много клиенти идват и незнаят какво искат,и накрая си го изкарват на фирмата! Значи на стоките на които пише BULK Се продават без опаковки,точно както са ти я дали на теб.Това означава както каза и колегата над мен,че стоката(в твоя случай видео карта) идва в големи количества демек в 1 кашон по 10бр. и за това нямат опаковкиА и + това цената на Бълк е по-ниска отколкото на другите продукти които си имат опаковки! Не мисля,че един картон струв 10-15лв
![]()
п.п В страницата на Жара е написано всичко,но няма кой да чете
п.п2 Сега видях,че на твоята карта не пише БълкХоди тогава и си поискай опаковката
Колега ти какво очакваш за тия 4лв.Да свирят като стерео уредба ли
Колега сичко внимателно съм изчел преди да я купя,
нали видя, че не пише че е BULK и видя че пише, че има HDMI
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта