, вземам ги и като се прибрах само пращяха не пееха, само като се усилят до край се чуваше съвсем леко пищене освен пращенето. Както и да е не ми се занимаваше за 4 лева, но така или иначе единия ми компютър остана без звук, следващата седмица отидох да си взема слушалки с микфорон "по-скъпички", да не е пак някъв боклук, вземам ги прибирам се щастлив у нас и като ги вадя от кутията в първия момент помислих, че са разглобяеми, но се оказа че са счупени Внимавайте какво си купувате от Jar Computers
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Re: Внимавайте какво си купувате от Jar Computers
Трябваха ми тонколонки и отидох да си купя от най-евтините 4лв и нещо
, вземам ги и като се прибрах само пращяха не пееха, само като се усилят до край се чуваше съвсем леко пищене освен пращенето. Както и да е не ми се занимаваше за 4 лева, но така или иначе единия ми компютър остана без звук, следващата седмица отидох да си взема слушалки с микфорон "по-скъпички", да не е пак някъв боклук, вземам ги прибирам се щастлив у нас и като ги вадя от кутията в първия момент помислих, че са разглобяеми, но се оказа че са счупени
точно там където се регулира големината им, а най-интересното беше че имаше следа от лепило
но явно не е хванало и са се отлепили, не знам от какъв материал са , но и аз пробвах да ги лепя с 2-3 "маркови" секундни лепила, наистина не става
А на жар им теглих една ... майна, повече няма да си купя нищо от тях.
, вземам ги и като се прибрах само пращяха не пееха, само като се усилят до край се чуваше съвсем леко пищене освен пращенето. Както и да е не ми се занимаваше за 4 лева, но така или иначе единия ми компютър остана без звук, следващата седмица отидох да си взема слушалки с микфорон "по-скъпички", да не е пак някъв боклук, вземам ги прибирам се щастлив у нас и като ги вадя от кутията в първия момент помислих, че са разглобяеми, но се оказа че са счупени - Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Аз доволен много от Жар 

- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Zoran написа:ABSOLUT написа:Да, това съм го пропуснал.
Е значи излиза че трябва да има 2 броя ДВИ, 1 брой ХДМИ и 1 брой ТВ оут ли?
Че то има ли толкова място
според мен, редно беше да ми дадът преходник DVI->HDMI
и да хванат да си оправят сайта, щото е леко подлъгващо, купуваш си нещо, което не си искал
Колега работих 1 година в Жара в Благоевград и мога да кажа,че просто много клиенти идват и незнаят какво искат,и накрая си го изкарват на фирмата! Значи на стоките на които пише BULK Се продават без опаковки,точно както са ти я дали на теб.Това означава както каза и колегата над мен,че стоката(в твоя случай видео карта) идва в големи количества демек в 1 кашон по 10бр. и за това нямат опаковки
п.п В страницата на Жара е написано всичко,но няма кой да чете
п.п2 Сега видях,че на твоята карта не пише Бълк
Ходи тогава и си поискай опаковката
BeckoTDI написа:Трябваха ми тонколонки и отидох да си купя от най-евтините 4лв и нещо, вземам ги и като се прибрах само пращяха не пееха
Колега ти какво очакваш за тия 4лв.
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Те не свирят въобще. Никакъв звук, само нещо като пращене при усилване до край почва съвсем лекичко да се чува глъхнещ звук. Не съм искал 500 вата музика за 4лв, исках да се чува звук!
Последна промяна от BeckoTDI на Чет 03 дек 2009 16:54, променено общо 1 път.
- MaRtiNsKi
BeckoTDI написа:Те не свирят въобще. Никакъв звук, само нещо като пращене при усилване до край почва съвсем лекичко да се чува глъхнещ звук. Не съм искал 500 вата музика за 4лв, исках да се чува звук!
Еми то колега толкова са качествено направени ... Китайска им работа
-
red rider
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
MaRtiNsKi написа:BeckoTDI написа:...Еми то колега толкова са качествено направени ... Китайска им работа...
Китайската стока по принцип се продава на килограм материал , а не на килограм качество
.В България основно законодателството позволява поне 80 % от стоките да са ментета . Примери колкото искаш от ежедневието .../и да добавя гаранциите са най голямата парлама в тази работа , вериги от сервизи с различни имена на фирмите в картите/има и изключения в тази работа разбира се - vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Zoran написа:Чрез познат си купувам видеокарта, ето този модел
http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=537972
отивам сутринта да я взема и ми я дават без кутия, без нищо, това го разбрах, след като я бях платил на касата.
Попитах къде е кутията и преходниците, отговора беше, този модел така го продаваме, само в найлонче и CD.
Преглътнах го, защото ми бяха направили преди това 10лв. отстъпка от цената, заради познатия.
Тръгнах си ядосан без дори да я извадя и погледна. В колата я вадя от плика и какво да видя, вместо описаното от тях HDMI & DVI, получавам 2хDVI + TVout![]()
![]()
![]()
![]()
2
повечето карти се продават в найлон, не са те измамили. а и не виждам за какво ти е тая кутия, при условие, че като се прибереш у вас, ще я захвърлиш някъде. картите се купуват на килограми от вносителите и никой не си играе труда за карти нисък клас да ги опакова в кутия.
hdmi изход на картите няма, има 2 DVI, като hdmi се изкарва с преходник от единият DVI. върни се в магазина и кажи, че са ти забравили hdmi преходника и спри да мрънкаш!!!
и преди да започнете да ме обвинявате - не работя в Жар или в какъвто и да е било комп. магазин; но съм си купувал доста карти отделно първата ми работа беше да провадам чаркалаци за pc.
Последна промяна от vw_golf_4_tdi на Чет 03 дек 2009 22:33, променено общо 2 пъти.
-
misho_GTI
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Компютърът който ползвам съм го купил преди 4години от Жар(Монтана) и съм много доволен от тях.
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MaRtiNsKi написа:Zoran написа:ABSOLUT написа:Да, това съм го пропуснал.
и да хванат да си оправят сайта, щото е леко подлъгващо, купуваш си нещо, което не си искал
Колега работих 1 година в Жара в Благоевград и мога да кажа,че просто много клиенти идват и незнаят какво искат,и накрая си го изкарват на фирмата! Значи на стоките на които пише BULK Се продават без опаковки,точно както са ти я дали на теб.Това означава както каза и колегата над мен,че стоката(в твоя случай видео карта) идва в големи количества демек в 1 кашон по 10бр. и за това нямат опаковкиА и + това цената на Бълк е по-ниска отколкото на другите продукти които си имат опаковки! Не мисля,че един картон струв 10-15лв
![]()
п.п2 Сега видях,че на твоята карта не пише БълкХоди тогава и си поискай опаковката
BeckoTDI написа:Трябваха ми тонколонки и отидох да си купя от най-евтините 4лв и нещо, вземам ги и като се прибрах само пращяха не пееха
Колега ти какво очакваш за тия 4лв.Да свирят като стерео уредба ли
Колега сичко внимателно съм изчел преди да я купя,
нали видя, че не пише че е BULK и видя че пише, че има HDMI
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vw_golf_4_tdi написа:Zoran написа:Чрез познат си купувам видеокарта, ето този модел
http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=537972
отивам сутринта да я взема и ми я дават без кутия, без нищо, това го разбрах, след като я бях платил на касата.
Попитах къде е кутията и преходниците, отговора беше, този модел така го продаваме, само в найлонче и CD.
Преглътнах го, защото ми бяха направили преди това 10лв. отстъпка от цената, заради познатия.
Тръгнах си ядосан без дори да я извадя и погледна. В колата я вадя от плика и какво да видя, вместо описаното от тях HDMI & DVI, получавам 2хDVI + TVout![]()
![]()
![]()
![]()
2
повечето карти се продават в найлон, не са те измамили. а и не виждам за какво ти е тая кутия, при условие, че като се прибереш у вас, ще я захвърлиш някъде. картите се купуват на килограми от вносителите и никой не си играе труда за карти нисък клас да ги опакова в кутия.
hdmi изход на картите няма, има 2 DVI, като hdmi се изкарва с преходник от единият DVI. върни се в магазина и кажи, че са ти забравили hdmi преходника и спри да мрънкаш!!!
и преди да започнете да ме обвинявате - не работя в Жар или в какъвто и да е било комп. магазин; но съм си купувал доста карти отделно първата ми работа беше да провадам чаркалаци за pc.
Колега, не знам каде работиш, ама в тая кутия има разни неща НЕ Е САМО КАШОН.
Някаде в сайта видя ли да пише че няма HDMI, земи млъкни по-добре.
- MaRtiNsKi
Zoran написа:MaRtiNsKi написа:Zoran написа:ABSOLUT написа:Да, това съм го пропуснал.
Колега работих 1 година в Жара в Благоевград и мога да кажа,че просто много клиенти идват и незнаят какво искат,и накрая си го изкарват на фирмата! Значи на стоките на които пише BULK Се продават без опаковки,точно както са ти я дали на теб.Това означава както каза и колегата над мен,че стоката(в твоя случай видео карта) идва в големи количества демек в 1 кашон по 10бр. и за това нямат опаковкиА и + това цената на Бълк е по-ниска отколкото на другите продукти които си имат опаковки! Не мисля,че един картон струв 10-15лв
![]()
п.п2 Сега видях,че на твоята карта не пише БълкХоди тогава и си поискай опаковката
Колега ти какво очакваш за тия 4лв.Да свирят като стерео уредба ли
Колега сичко внимателно съм изчел преди да я купя,
нали видя, че не пише че е BULK и видя че пише, че има HDMI
Колега нали не мислиш,че HDMI е на картата
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Ама защо да не е на картата
Има много карти директно с ХДМИ изход.
В сайта им пише, че тази карта ИМА. А всъщност се оказва че няма.
Има много карти директно с ХДМИ изход.
В сайта им пише, че тази карта ИМА. А всъщност се оказва че няма.
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега Martinski,
ДА очаквах HDMI да е на картата, както ми беше примерно на предната видеокарта.
Преходник не искат да ми дадът, сега се скарах с тях по-телефона,
до 3 раб. дни можело съм да я върна.
Казах им да земат да си оправят сайта, защото са ми продали нещо, което аз не го искам.
ДА очаквах HDMI да е на картата, както ми беше примерно на предната видеокарта.
Преходник не искат да ми дадът, сега се скарах с тях по-телефона,
до 3 раб. дни можело съм да я върна.
Казах им да земат да си оправят сайта, защото са ми продали нещо, което аз не го искам.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
всички почнахте да разбирате от видео карти. в кашона за който ти настояваш има само картата, дискове, книжка и кабелчета. може да има карти с директен hdmi изход, но има и доста карти с hdmi, при които е с преходник!!
забравили са ти преходника и ти веднага зарева, че си измамен. отиди и си я върни след като са ти предложили тая опция и спри да хулиш фирмата. то клиента че е прав прав е, ама с пишман клиенти...
забравили са ти преходника и ти веднага зарева, че си измамен. отиди и си я върни след като са ти предложили тая опция и спри да хулиш фирмата. то клиента че е прав прав е, ама с пишман клиенти...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”