G/N/В са на ауто
и 1 торент се точеше,3 се ъплоадваха
ISRalien написа:
А можеш ли да кажеш тоя торент с колко го точиш?
И дали си на G или на N?
Щото разликата е едни 250 мбита
Питам, защото до сега съм бил все с някви евтини рутъри d-link и tp-link на G стандарт и над 2 мегабайта по wifi не съм виждал, само по жица.
Да знам дали да минавам на N
LILO&STICH написа: ...туристът
К.Одаджийски написа:Така и така стана въпрос за мерене на скорости разни. Я кажете с каква скорост дърпате от data.bg, примерно Мишо с тия 36 мегабита!?
К.Одаджийски написа:Понеже тука новия ми доставчик нещо се мъчи да ме убеждава. По тарифа съм платил за 60 мегабита. Мерейки на сайта спиидтест обаче не излизат скорости по - големи от 30 мегабита, като пробите са директно с мрежовата карта на компютъра, щото се оказа че рутера ми ограничава хептем. От датата обаче скоростта на теглене е точно колкото показва на спийдтеста. Примерно там е 25 до 30 мегабита и от дата се тегли с около 2,5 мегабайта в сек. Торент обаче от замундата се дърпа със 7-8 мегабайта в сек. което си е скоростта по тарифата, но само и единствено тогава я достигам. Мен обаче не ме интересува чак толкова скоростта на сваляне от замундата, колкото скоростта на отваряне на сайтовете, която е видимо по - бавна от скоростта на другия доставчик при който си е 28 мегабита от както се помня.
Виках ги тука при мен идваха 2-3 пъти, с администраторите на мрежата едни разговори едни тестове едно чудо и това е положението. Вика пинг има към теб, торенти сваляш с 60 мегабита и толкоз.
Явно ще си ползвам стария доставчик докато тия не се вземат в ръце
ISRalien написа:Пробвай да сваляш от други бг сайтове, възможно е дата.бг да ограничават скоростта.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта