mania написа:Благодара за отговорите, колеги!
Основният плюс на интернет магазините е, че имат модели (поне в каталозите), котио не се предлагат по големите дилъри. Аз си харесах Моторола w377, която е 62 лв в интернет, а по магазините н есъм я виждал.
Matematiks написа:Вчера влезнах в Германос и се огледах в Уайлдфайър-пише 129 леваа.....викнах какичката да ми провери договора какъв е,естествено договора беше с неква убава тарифка,от 50 кинта нагоре такса,имаше и други пак с 2 год договор,по ниски ама телефона отиваше на 400 лв
-гледах каката,гледах договорите....накрая реших да си го зема от ибей за около 250 лева без никви договори
Служители на ГДБОП, заедно с представители на НАП и Патентното ведомство са атакували вчера офиса на виртуалния магазин за луксозни стоки (Get.bg). Там били складирани парфюми, носещи запазените марки, собственост на “Долче и Габана”, “Версаче”, “Армани” , “Булгари” “Кристиан Диор”, «Кевин Клайн”, «Босс” и др. Иззети са също над 30 компютърни конфигурации и сървъри, които са с нелицензиран софтуер, както и счетоводни документи. При извършената оперативна проверка е установено, че фирмата е укривала около 1/3 от оборота си, който бил над 1,5 мил.лв. годишно, а щетите нанесени на правоносителите са за над 150 хиляди лева.
Престъпната дейност на фирмата е пресечена след проведена съвместна операция на служители на сектор “Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт”, НАП, Патентно ведомство и столичното Четвърто РУП. Акцията е реализирана на територията на столицата. Нелегалната търговия се е извършвала чрез интернет сайт - един от най-големите магазини за електронна търговия, достъпен за неограничен брой потребители. Така виртуалният магазин, който функционирал от 2006 г., разпространявал богат асортимент от стоки на световно известни търговски марки, без съгласието на правоносителите.
Проверка на БЛИЦ установи, че Get.bg продължава да функционира и клиентите могат да си закупят и в този момент по установения ред стоки.
Здравейте на всички които са решили да си дадат парите на измамник, аз имах глупоста да си поръчам телефон от този човек и само си дадох парите, измислили са една хубава пирамида за да ти приберат парите и след това има да чакате да си получите желаната стока. ето и няколко email-a на които отговаря това същото лице (повярвайте ми има много имена и си ги сменя доста често) global.world1970@gmail.com<br /> electronics1970@hotmail.com<br /> profeso_ad@yahoo.com<br /> electronicsplza@hotmail.com<br /> elect_stablegoods@hotmail.com<br /> elect_stablegoods@yahoo.com<br /> <br /> затова предложат ли Ви евтин телефон от Англия не се лъжете, просто игнорирайте обявата, въпреки примамливите цени и бройки които ще Ви предложат. това е от мен, ако решите да си купите да не кажете , че не съм Ви предупредил, аз се излагах, не се лъжете и Вие.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта