ГСМ от интернет

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: ГСМ от интернет

Мнениеот Matematiks » Чет 20 яну 2011 10:08

Вчера влезнах в Германос и се огледах в Уайлдфайър 8) -пише 129 леваа.....викнах какичката да ми провери договора какъв е,естествено договора беше с неква убава тарифка,от 50 кинта нагоре такса,имаше и други пак с 2 год договор,по ниски ама телефона отиваше на 400 лв :P -гледах каката,гледах договорите....накрая реших да си го зема от ибей за около 250 лева без никви договори mhihi

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Чет 20 яну 2011 13:14

mania написа:Благодара за отговорите, колеги!

Основният плюс на интернет магазините е, че имат модели (поне в каталозите), котио не се предлагат по големите дилъри. Аз си харесах Моторола w377, която е 62 лв в интернет, а по магазините н есъм я виждал.

Колега аз имам същата Моторола,много е здрава,нещо като мод на класиката В3,добър избор,в кутията трябва да имаш НФ слушалки и юсб кабел,провери!

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Чет 20 яну 2011 13:20

Там е работата - че разликата в цените е потресаваща. Купих си от mobilebulgaria Nokia 5800. За 350лв. Без договор. В големите магазини струваше точно 200лв по скъпо. С гаранцията така или иначе те ебават навсякъде. В големите магазини продават телефон на почти реалната му цена, само с двугодишен договор....не мерси, след като мога да го взема и така.

Последна промяна от theultimate на Чет 20 яну 2011 14:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Чет 20 яну 2011 13:42

Брат ми си е купувал вече няколко телефона от Гет.бг, все за над 300 лева, плаща се при доставката, така че няма проблем, и няма опасност да си купите кутия с вестници! Относно гаранцията му казали, че при проблем трябва да го прати с куриер до сервиза, ако не може да го занесе лично!

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Чет 20 яну 2011 18:10

Matematiks написа:Вчера влезнах в Германос и се огледах в Уайлдфайър 8) -пише 129 леваа.....викнах какичката да ми провери договора какъв е,естествено договора беше с неква убава тарифка,от 50 кинта нагоре такса,имаше и други пак с 2 год договор,по ниски ама телефона отиваше на 400 лв :P -гледах каката,гледах договорите....накрая реших да си го зема от ибей за около 250 лева без никви договори mhihi

дай линк или напиши името на търговеца

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 23 яну 2011 16:06

Понеже някой спомена гет.бг mhihi

Служители на ГДБОП, заедно с представители на НАП и Патентното ведомство са атакували вчера офиса на виртуалния магазин за луксозни стоки (Get.bg). Там били складирани парфюми, носещи запазените марки, собственост на “Долче и Габана”, “Версаче”, “Армани” , “Булгари” “Кристиан Диор”, «Кевин Клайн”, «Босс” и др. Иззети са също над 30 компютърни конфигурации и сървъри, които са с нелицензиран софтуер, както и счетоводни документи. При извършената оперативна проверка е установено, че фирмата е укривала около 1/3 от оборота си, който бил над 1,5 мил.лв. годишно, а щетите нанесени на правоносителите са за над 150 хиляди лева.

Престъпната дейност на фирмата е пресечена след проведена съвместна операция на служители на сектор “Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт”, НАП, Патентно ведомство и столичното Четвърто РУП. Акцията е реализирана на територията на столицата. Нелегалната търговия се е извършвала чрез интернет сайт - един от най-големите магазини за електронна търговия, достъпен за неограничен брой потребители. Така виртуалният магазин, който функционирал от 2006 г., разпространявал богат асортимент от стоки на световно известни търговски марки, без съгласието на правоносителите.

Проверка на БЛИЦ установи, че Get.bg продължава да функционира и клиентите могат да си закупят и в този момент по установения ред стоки.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 23 яну 2011 22:57

Как точно са нарушавали правата на производителите на парфюми?
Аз като си поръчвах неща ми бяха мушнали и касова бележка...
Явно на някой му пречат...

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пон 24 яну 2011 2:39

Ми не могат да търгуват с тях, само официалните вносители имат подписани договори за разпространение.

Специално за парфюмите - от ибей юк ще ти излезе около 50% от цените в нешите магазини mhihi

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 24 яну 2011 2:59

А всичките магазини за парфюми в цяла България също ли са нелегални?

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Пон 24 яну 2011 3:24

Добре ся :
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/0/ ... --nokia-n8

http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/0/ ... --nokia-n8

Видимо има нещо гнило,има поне 15на обяви на цена 1/2 от другите която и тя дори не е реална,продавача е име което се сменя само числовия индекс накрая,скайп адреса един и същ.Интересното е,че репликите се отбелязват че са такива,може и да не ги бележи тоя.Но пък като може да се провери стоката,какво ми пречи да го отворя да го видя,и да му го върна с предварително нарисуван среден пръст на листче.

А по темата,някой купувал ли си е от този сайт,телефон за около 500,че във Виваком ми казаха,че от преди Нова година го нямат наличен и че не знаят скоро кога ще го имат...Пък промоцийката е приемлива,по 35 лв месечно за 2 годинки.Ама ако са офертни тия телчета,ще си взема от тук.

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Пон 24 яну 2011 8:53

Тоя е измамник. Не знам каква му е точно схемата, но има оплаквания. А и не е продал нито един телефон с позитивен фиидбек.
Здравейте на всички които са решили да си дадат парите на измамник, аз имах глупоста да си поръчам телефон от този човек и само си дадох парите, измислили са една хубава пирамида за да ти приберат парите и след това има да чакате да си получите желаната стока. ето и няколко email-a на които отговаря това същото лице (повярвайте ми има много имена и си ги сменя доста често) global.world1970@gmail.com<br /> electronics1970@hotmail.com<br /> profeso_ad@yahoo.com<br /> electronicsplza@hotmail.com<br /> elect_stablegoods@hotmail.com<br /> elect_stablegoods@yahoo.com<br /> <br /> затова предложат ли Ви евтин телефон от Англия не се лъжете, просто игнорирайте обявата, въпреки примамливите цени и бройки които ще Ви предложат. това е от мен, ако решите да си купите да не кажете , че не съм Ви предупредил, аз се излагах, не се лъжете и Вие.

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 24 яну 2011 8:58

Ама като кажете "ГСМ от интернет" включвате ли и малките обяви?
Щото има огромна разлика между онлайн магазин и Гошо мафията от красно село, дето щи го намери същия с 200 лв по-евтин...

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”