KingoftheROAD написа:Прекалено голяма прилика, ай ся да видим кой от кого е плагиатствал? като знаем кой е най-гоемия плагиат в IT...![]()
![]()
![]()
hidalgo написа:Преди време, като бях и аз като теб, така ми го обясниха и се справих. Надявам се, че и ти ще се справишПолзвал съм я кяколко пъти и ми е вършила работа.
Ludia написа:.... най-лесно е през itunes. незнам имаш ли го инсталнат на компа и да си му дал оторизация. ако да - то влизаш в http://apptrackr.org/
търсиш navigon скоро излезе v 1.8.0. гледаш да има карта на БГ и сваляш на компа. след което drag$drop файла в itunes и синхронизираш. тя сама се инсталира в телефонааз съм с тази навигация и съм мноооого доволен
...
Едит: Вече има версия 2.0 на Navigon-a
Haralampi написа:hidalgo написа:Преди време, като бях и аз като теб, така ми го обясниха и се справих. Надявам се, че и ти ще се справишПолзвал съм я кяколко пъти и ми е вършила работа.
Ludia написа:.... най-лесно е през itunes. незнам имаш ли го инсталнат на компа и да си му дал оторизация. ако да - то влизаш в http://apptrackr.org/
търсиш navigon скоро излезе v 1.8.0. гледаш да има карта на БГ и сваляш на компа. след което drag$drop файла в itunes и синхронизираш. тя сама се инсталира в телефонааз съм с тази навигация и съм мноооого доволен
...
Едит: Вече има версия 2.0 на Navigon-a
Предполагам горното важи само за изваден от затвора телефон?
VWGT написа:привет на айфЕновете, имам следното питане към вас: за втори месец от мтел в сметката на жената се появяват некви 100 смс-а трафик, отделно и сметката й е доста височка. Тя твърди, че няма как да е пуснала толкова, ама с Мтел спори ли се... та има ли някакво айаппче, което да ти следи трафика и да прави някакво съмъри за изговорени минути (in/out) пуснати смс-и и друга дейта? Искам да и направя една засечка.
VWGT написа:привет на айфЕновете, имам следното питане към вас: за втори месец от мтел в сметката на жената се появяват некви 100 смс-а трафик, отделно и сметката й е доста височка. Тя твърди, че няма как да е пуснала толкова, ама с Мтел спори ли се... та има ли някакво айаппче, което да ти следи трафика и да прави някакво съмъри за изговорени минути (in/out) пуснати смс-и и друга дейта? Искам да и направя една засечка.
Haralampi написа:
Жена ти на кирилица ли пише СМС-ите?
VWGT написа:Haralampi написа:
ще я питам, но за инфо ако отговора е "да", какво би означавало ?
мерси Луд, ще я видя и тази статистика. Аппстора уж го рових веднъж, но пак ще пробвам.
VWGT написа:Haralampi написа:
ще я питам, но за инфо ако отговора е "да", какво би означавало ?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта