iOS / iOS apps

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Re: iOS / iOS apps

Мнениеот KingoftheROAD » Пет 16 мар 2012 11:20

Прекалено голяма прилика, ай ся да видим кой от кого е плагиатствал? като знаем кой е най-гоемия плагиат в IT... :mrgreen: :Mr Green Fun mhihi :beer

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 16 мар 2012 13:02

KingoftheROAD написа:Прекалено голяма прилика, ай ся да видим кой от кого е плагиатствал? като знаем кой е най-гоемия плагиат в IT... :mrgreen: :Mr Green Fun mhihi :beer

е кое е изплагиатствано ? i пред OS ли ? ми те всички Apple продукти са с i, логично е и ОС-а им да е така...

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Пет 16 мар 2012 19:46

hidalgo написа:Преди време, като бях и аз като теб, така ми го обясниха и се справих. Надявам се, че и ти ще се справиш :beer Ползвал съм я кяколко пъти и ми е вършила работа.

Ludia написа:.... най-лесно е през itunes. незнам имаш ли го инсталнат на компа и да си му дал оторизация. ако да - то влизаш в http://apptrackr.org/
търсиш navigon скоро излезе v 1.8.0. гледаш да има карта на БГ и сваляш на компа. след което drag$drop файла в itunes и синхронизираш. тя сама се инсталира в телефона ;) аз съм с тази навигация и съм мноооого доволен ;)...

Едит: Вече има версия 2.0 на Navigon-a :lol:

Предполагам горното важи само за изваден от затвора телефон? ;)

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Съб 17 мар 2012 1:34

Haralampi написа:
hidalgo написа:Преди време, като бях и аз като теб, така ми го обясниха и се справих. Надявам се, че и ти ще се справиш :beer Ползвал съм я кяколко пъти и ми е вършила работа.

Ludia написа:.... най-лесно е през itunes. незнам имаш ли го инсталнат на компа и да си му дал оторизация. ако да - то влизаш в http://apptrackr.org/
търсиш navigon скоро излезе v 1.8.0. гледаш да има карта на БГ и сваляш на компа. след което drag$drop файла в itunes и синхронизираш. тя сама се инсталира в телефона ;) аз съм с тази навигация и съм мноооого доволен ;)...

Едит: Вече има версия 2.0 на Navigon-a :lol:

Предполагам горното важи само за изваден от затвора телефон? ;)

Точно :да:

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 22 мар 2012 17:04

привет на айфЕновете, имам следното питане към вас: за втори месец от мтел в сметката на жената се появяват некви 100 смс-а трафик, отделно и сметката й е доста височка. Тя твърди, че няма как да е пуснала толкова, ама с Мтел спори ли се... та има ли някакво айаппче, което да ти следи трафика и да прави някакво съмъри за изговорени минути (in/out) пуснати смс-и и друга дейта? Искам да и направя една засечка.

Потребителски аватар
Haralampi

Мнениеот Haralampi » Чет 22 мар 2012 19:30

VWGT написа:привет на айфЕновете, имам следното питане към вас: за втори месец от мтел в сметката на жената се появяват некви 100 смс-а трафик, отделно и сметката й е доста височка. Тя твърди, че няма как да е пуснала толкова, ама с Мтел спори ли се... та има ли някакво айаппче, което да ти следи трафика и да прави някакво съмъри за изговорени минути (in/out) пуснати смс-и и друга дейта? Искам да и направя една засечка.

Жена ти на кирилица ли пише СМС-ите?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 23 мар 2012 8:13

VWGT написа:привет на айфЕновете, имам следното питане към вас: за втори месец от мтел в сметката на жената се появяват некви 100 смс-а трафик, отделно и сметката й е доста височка. Тя твърди, че няма как да е пуснала толкова, ама с Мтел спори ли се... та има ли някакво айаппче, което да ти следи трафика и да прави някакво съмъри за изговорени минути (in/out) пуснати смс-и и друга дейта? Искам да и направя една засечка.

самия иОС има опция -> Settings -> Usage -> Mobile Usage -> даваш ресet statistics на датата на която се засича сметката и после гледаш. СМС-ите обаче, не се броят. Със сигурност има app и за това, но в момента не се сещам. В appstore потърси с ключови думи "data" или "sms counter"...

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пет 23 мар 2012 9:24

Haralampi написа:

ще я питам, но за инфо ако отговора е "да", какво би означавало ?

мерси Луд, ще я видя и тази статистика. Аппстора уж го рових веднъж, но пак ще пробвам.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 23 мар 2012 16:53

VWGT написа:
Haralampi написа:

мерси Луд, ще я видя и тази статистика. Аппстора уж го рових веднъж, но пак ще пробвам.

Горното което написах е за iOS 5, забравих да поясня...
иначе ето едно българско, но платено :
http://itunes.apple.com/bg/app//id487140353?mt=8
Data Monitor - безплатно го намерих в appstore :
http://cydiablog.com/datamonitor-iphone-jailbreak-app/
Sms counter не намерих безплатно, но и това което намерих всъщност брои символите в съобщението, а не самите съобщения..
Пробвай и ти, или по-късно ще се разровя по-усилено ;)

Потребителски аватар
Haralampi

Мнениеот Haralampi » Пет 23 мар 2012 18:12

VWGT написа:
Haralampi написа:

Би означавало, че ако не се е усетила, праща дължината на един нормален СМС на цената на 2 или 3! :)
СМС-ите на кирилица по технически причини са до 70 знака, вместо 160 на латиница. Това обаче е отразено в брояча на оставащи символи на телефона. Но ако не внимава човек - пише и е уверен, че текста не е достатъчно дълъг за да е повече от един СМС, но всъщност са 2 или дори 3...

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Пет 13 апр 2012 12:02

Едно приложение, което позволява да споделяте снимки м/у два телефона и м/у телефон и компютър

Това е сайта, който се ползва ако искате да споделите снимка с компютъра си -> https://photos.bu.mp/
Повече инфо на -> http://www.bu.mp
П.С. Налична е и за Андроид :wink:

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Вто 22 окт 2013 0:49

Кажете някоеприложение да ми крие смс-те от началния екран!В смисъл,като ми прати някой смс и телефона ми е на видно място да не може да го прочете!Много ме дразни без да се отключва телефона да може да се чете информацията на началния екран!Имам и джейлбрейк...

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Вто 22 окт 2013 2:12

Можеше и версия на софт-а да споменеш поне.
Както и да е: Settings->General->Notifications->Messages->Show on Lock Screen->OFF.

Потребителски аватар
k_garchev
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Вто 22 окт 2013 13:49

:bowdown :bowdown :bowdown Огромни благодарности!Изключих и за вайбъра и за фейса!Още веднъж благодаря!6.1.3. е версията на софта!

Потребителски аватар
k_garchev
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Сря 23 окт 2013 1:24

Да не ставам нагъл,но да попитам!Тъй като сега не ми ги показва на локскрийна,има ли приложение,при което на локскрийна се вижда само,че имам ново съобщение,но не може да се прочете?

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”