Таблет за хлапе

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Re: Таблет за хлапе

Мнениеот Gal » Пет 31 май 2013 14:46

Бил съм и бил приятел, ама във фейсбука :arrow
Моят син имаШе таблет цял месец за четвъртия си рд. Ако искаш да споделя...

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Пет 31 май 2013 14:48

zografski написа:Сори колега, но и аз съм малко скиптичен... лично аз не бих взел за моето 7 годишно дете точно таблет. Причините са доста - малко дете си е и веднага някой може да се опита да му го открадне и да стане някоя инфекция...другите причини са сродни и даже не искам да си ги помислям, по-добре някоя топка както каза колегата над мен.

Като си направиш 7 годишно дете, говори, че е малко :exclaim Тва с калпавия матрял свърши...някъде около твоето поколение :icon_lol
По-добре да съсипе таблет за 100 лева, отколкото телефон за 1000 :exclaim

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Пет 31 май 2013 15:58

Gal написа:
zografski написа:Сори колега, но и аз съм малко скиптичен... лично аз не бих взел за моето 7 годишно дете точно таблет. Причините са доста - малко дете си е и веднага някой може да се опита да му го открадне и да стане някоя инфекция...другите причини са сродни и даже не искам да си ги помислям, по-добре някоя топка както каза колегата над мен.

Като си направиш 7 годишно дете, говори, че е малко :exclaim Тва с калпавия матрял свърши...някъде около твоето поколение :icon_lol
По-добре да съсипе таблет за 100 лева, отколкото телефон за 1000 :exclaim

"Тва с калпавия матрял свърши...някъде около твоето поколение" Ама много знаеш да обиждаш? Да не се окаже твоя матрЯЛ калпавия ... аман от селски пръчки.

Последна промяна от zografski на Пет 31 май 2013 16:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Пет 31 май 2013 16:08

:mhihi :death

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Пет 31 май 2013 16:28

Мамино детенце чела ли си колежке? Колкото повече даваш, толкова повече искат! Нямам нищо против теб, така че недей да обиждаш, не ме познаваш, така че без обиди и лични нападки моля! Всеки има право на лично мнение, ако не си съгласна с моето ОК нямам нищо против, но не обиждай хора който не познаваш! А и никъде не съм казал нищо за калпав материал, ти го казваш!

Последна промяна от zografski на Пет 31 май 2013 16:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
push
Автомобил: mk2
Двигател: 1.9 TD

Мнениеот push » Пет 31 май 2013 16:28

Нещо нискобюджетно ...че няма да изкара много дълго време най-вероятно :icon_lol

Аз лично на моето дете ще му взема такова чудо чАК като се уверя, че си покрива нормативите по физическо :smile

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Пет 31 май 2013 16:49

zografski написа:Мамино детенце чела ли си колежке? Колкото повече даваш, толкова повече искат! Нямам нищо против теб, така че недей да обиждаш, не ме познаваш, така че без обиди и лични нападки моля! Всеки има право на лично мнение, ако не си съгласна с моето ОК нямам нищо против, но не обиждай хора който не познаваш! А и никъде не съм казал нищо за калпав материал, ти го казваш!

Чела съм и Рембранд, и Правописен речник на българския език съм чела :mhihi Ама много се върза на матрял нещо :mhihi
Дай по темата на колегата за таблета-ако няма какво да напишеш-кротни се. :icon_razz

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Пет 31 май 2013 16:55

Аз каквото имах да кажа по темата го казах, ти се заяде с некъв матрял дето аз не съм го споменавал изобщо никъде, обиждаш и после се правиш на интересна, а всъщност изобщо не си. В първото си мнение имах предвид, че не е желателно, защото ще го видят 3ма батковци, че си има таблетче, ще хапне 5 шамара и ще му го вземат. Парите майната им, но лошо ще е ако пострада, това имах предвид, че е малък, а не за нещо друго, явно не си ме разбрала какво имам в предвид. И го казах не за друго, а защото на мен в 7-8 клас ми крадоха така телефон (тогава точно излизаха телефоните) и не бях тогава на 7годинки, а на 14-15, и ме пребиха зверски 4 момченца и телефон ИОК (и да ти кажа не ми беше гадно за телефона, а за това, че се прибрах с 2 сини очи и 1 избит зъб), за това го казах, надявам се сега да си ме разбрала, не става дума за никакъв некачествен матрял, а за човешка злоба и беднотия, която кара хората да крадат. А и да ти кажа съмнявам се, че съм бил единственото хлапе на което са крали телефон, така че не съм единичен случай, за това мога да ти дам гаранция!

Потребителски аватар
Gal

Мнениеот Gal » Пет 31 май 2013 17:03

Тихо сега, че почнахме да ревем дружно :mhihi

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Пет 31 май 2013 17:04

Ха подигравай се, не го пожелавам на твоето мамино синче!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 31 май 2013 17:04

Спрете с дразгите, ирониите и родителските съвети. Колегата, многоуважавания г-н Върбанов, е достатъчно наясно с възпитателните и образователни последици от закупуването на подобно устройство. Сигурен съм, че го интересуват чисто техническите и финансови аспекти на въпроса. Благодаря за предстоящата липса на отклонения в други от посочените в заглавието посоки на размисъл. В противен случай ще получавате предупреждения.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пон 03 юни 2013 12:16

Благодаря на всички за мненията, особено на колегата Гал, която винаги ми помата с ценни съвети, и на колегата владимиров26. Спрях се на X-TREMER X7-B1 с тайната надежда истерията да отшуми и да се върнем към ритането на топка. Оставям темата отворена, но стандартно спам няма да се толерира.

Потребителски аватар
AbSoLuT-15
Автомобил: Golf 3
Двигател: AFT 1997

Мнениеот AbSoLuT-15 » Пон 03 юни 2013 12:28

Омръзва доста бързо малкта ми сестра има такъв ,става само за игри , музика и интернет ... В първи клас половината имат таблети и телефони за по 200-300 лева , а пък за таблет 160 лв си е оферта .

Потребителски аватар
mackatasvento
Автомобил: VW Vento 1.8
Двигател:

Мнениеот mackatasvento » Сря 05 юни 2013 19:27

Аз нищо не разбирам от таблети, но съм срещала в този сайт: http://vsichkioferti.bg/#city%5B%5D=1&sort=1&category%5B%5D=13&keyword=%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 06 юни 2013 8:36

AbSoLuT-15 написа:Омръзва доста бързо малкта ми сестра има такъв ,става само за игри , музика и интернет ... В първи клас половината имат таблети и телефони за по 200-300 лева , а пък за таблет 160 лв си е оферта .

Да ползваш евтин таблет за сърфиране е някакъв вид мазохизъм :) За всичко друго може и да стават ама точно за интернет са пълна скръб !

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”