Моят син имаШе таблет цял месец за четвъртия си рд. Ако искаш да споделя...
zografski написа:Сори колега, но и аз съм малко скиптичен... лично аз не бих взел за моето 7 годишно дете точно таблет. Причините са доста - малко дете си е и веднага някой може да се опита да му го открадне и да стане някоя инфекция...другите причини са сродни и даже не искам да си ги помислям, по-добре някоя топка както каза колегата над мен.
Gal написа:zografski написа:Сори колега, но и аз съм малко скиптичен... лично аз не бих взел за моето 7 годишно дете точно таблет. Причините са доста - малко дете си е и веднага някой може да се опита да му го открадне и да стане някоя инфекция...другите причини са сродни и даже не искам да си ги помислям, по-добре някоя топка както каза колегата над мен.
Като си направиш 7 годишно дете, говори, че е малкоТва с калпавия матрял свърши...някъде около твоето поколение
![]()
По-добре да съсипе таблет за 100 лева, отколкото телефон за 1000
zografski написа:Мамино детенце чела ли си колежке? Колкото повече даваш, толкова повече искат! Нямам нищо против теб, така че недей да обиждаш, не ме познаваш, така че без обиди и лични нападки моля! Всеки има право на лично мнение, ако не си съгласна с моето ОК нямам нищо против, но не обиждай хора който не познаваш! А и никъде не съм казал нищо за калпав материал, ти го казваш!
AbSoLuT-15 написа:Омръзва доста бързо малкта ми сестра има такъв ,става само за игри , музика и интернет ... В първи клас половината имат таблети и телефони за по 200-300 лева , а пък за таблет 160 лв си е оферта .
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта