Miki написа:Лично мнение - избягвайте Тошиба и Сигейт (2.5 инчовите), скапват се бързо.
ДА !!!
Тошибата като се върнах един ден от обедна почивка просто не фигурираше вече в комп-а
 6-7 диска така за няма и година ....
 Тошиба

Miki написа:Лично мнение - избягвайте Тошиба и Сигейт (2.5 инчовите), скапват се бързо.

$100 написа:ping23 написа:$100 написа:Тошиба правят ли дискове? Струва ми се, че правят кутийка за външен диск и вътре слагат нещо готово - я самсунг, я WD.
Това не го казвай никъде че ще ти се смеят.
Не се притеснявам, че ще ми се смеят. А ти нали не очакваш, че абсолютно всяка известна фирма прави и твърди дискове между другото - например Панасоник, AEG, Сони и т.н. Съдейки от долната схема, преди 2009 не са правили такова нещо:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_defunct_hard_disk_manufacturers
 . Още работи, но е капризен и не бих му се доверил за важна информация
 И повече не смея и да ги гледам даже като вариянт. Толкова бяха "добри" преди време. Сега не знам как е.  
 И добре, че тогава си ползвахме дисковете само за игри. Не ми сe мисли ако има някой сайт примерно на тях или друга важна информация, колко неприятно се получава. 
 Даже гледам тия серии под названието DeathStar са влезли и в енциклопедията на WiKi като история. Hitachi ли? Не мерси! 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта