Булсатком - поредните мошеници и боклуци!

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Re: Булсатком - поредните мошеници и боклуци!

Мнениеот Bai Sando » Нед 02 мар 2014 10:35

Твоя сигурно е от старите,детото им е от вън картата :gruebel
От тия новите черните са били яко дефектните.

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Нед 02 мар 2014 11:32

Да, тия черните горяха постоянно.

владислав
Автомобил: Seat Leon ST
Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC

Мнениеот владислав » Нед 02 мар 2014 17:45

Ня кое цената е вдигната, аз на сайта не виждам промяна в цените за телевизията.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 03 мар 2014 1:05

Аз имах на вилата булсатец, но след цифровизацията ги зарязах :a045

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 03 мар 2014 11:59

Бе че им куцат нещата при Булсата е вярно ама при другите ако си мислите че всичко е цветя и рози....яко бъркате /справка оплаквания по всякакви форуми/ :mhihi Освен четирите приемника в къщата имам още два комплекта /един с мой изтекъл договор и един купен от човек/ и лятото си ги пускам за по 4 месеца за курортните апартаменти,айде някой друг да ми предложи такава възможност.....НЕМА кой !

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 03 мар 2014 13:21

Мислех, че обидите не се толерират в този форум. След малко пускам тема "Agumba - поредният глупак с голямо самочувствие ... но само в интернет."

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 03 мар 2014 14:21

agumba написа: Ето и пример, от миналата година - имаше реакция на сметките за ток, хората излязоха на протест, и вече повече от година и половина няма увеличение

Това което си написал е адски смешно,ще го разбереш след време,но сега да не коментираме че не е за тази тема !

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Пон 03 мар 2014 17:32

Преди няколко дена платих пак си е толкова 17,20 лв за премиум и още един приемник.Колкото до гръмките изказвания че вдигали цената :mhihi -като ти дигнат хляба и се развикаш в магазина продавача ти казва -мИ нИдей купува,като дигнат бензина и кажеш няма да зареждам -мИ нИдей зарежда,лихвите в банките тока водата всичко може да се вдигне и положението е -ако искаш.Относно вивателската телевизия с пистолет на главата няма да отида там то една камара канали ги няма и ще трябва да си платиш да ти ги пуснат-и това канали които са безплатни не разни HBO и тем подобни.Иначе откъм приемници досега нищо не е горяло.Но това не значи че и те не могат да вдигнат цената-и тогава кво давай следващите,и като свършат с подвита опашка около крачето и хоп обратно :mhihi

Потребителски аватар
agumba
Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
Двигател: 1600 VTEC 110 hp

Мнениеот agumba » Пон 03 мар 2014 17:39

myrshavija написа:Мислех, че обидите не се толерират в този форум. След малко пускам тема "Agumba - поредният глупак с голямо самочувствие ... но само в интернет."

Май, който нарича другите глупаци, сам се изявява като такъв! Дали ми е голямо самочувствието или не, най-малкото ти можеш да го кажеш, покритието ти е слабо! А и не знаех, че се изявяваш като такъв голям патриотар по отношение на Булсатком, явно, там се подвизаваш! Е, сега вече ми светва, що са взели така да се израждат в крадци и мошеници,"пълнежа" им е сбъркан...

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 04 мар 2014 10:36

Продължаваш да сипеш обидни квалификации без доказателства. Не работя в никой от доставчиците на телевизия, нито ги защитавам. Много е жалко, че ти си един от най-активните потребители във форума от Стара Загора.

Потребителски аватар
agumba
Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
Двигател: 1600 VTEC 110 hp

Мнениеот agumba » Вто 04 мар 2014 12:47

Хайде да започнем с нещо лесно, така, че дори и ти да го разбереш - какъв ти е проблема? Кое е това обидното, и какви доказателства ти трябват? И кой си ти, че да се изявяваш като цензор, на последна инстанция? Ако имаш проблем с мен, има си ЛС, макар че, може и тука, давай направо!Ако с нещо съм те комплексирал, спомням си, че имахме някакво леко спречкване преди време тук, съжалявам, явно си го заслужил! Само някой с комплекси може да обръща една тема в лични нападки! Как ще наричам Булсата, си е моя работа, и ти най-малко можеш да ми казваш, кое е обидно, и кое не! Както ти казах и преди време, съвсем добронамерено - стой си настрана от мене, аз не ти се бъркам, какви "умнотии" пишеш навсякъде, не го прави и ти, капиш?

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 04 мар 2014 13:08

Тук е форум, всеки може да пише в която тема иска и е отворена за коментар. Никой, освен админи и модове не могат да налагат ограничения , цензури и т.н. спрямо останалите потребители. :th_up

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 04 мар 2014 13:46

Аз съм черен HD от първите и вече 18 месеца никакъв проблем.

Потребителски аватар
stinbg
Автомобил: Passat B6
Двигател:

Мнениеот stinbg » Вто 04 мар 2014 15:43

agumba написа: Прав си, оборудването им не струва, приемника им е кодиран за само един спътник, и като извадиш картата, се самоблокира.

Колега аз ползвам Булсатком при това с 2 антени и те уверявам, че няма никакъв проблем с това да приемаш друг спътник (за разлика от Виваком - там се оказа невъзможно и това беше причината да мина на Булсатком). Освен че е възможно, техниците от Булсатком ми настроиха втората антена и приемника за да работи всичко както трябва. Не казвам, че са супер, смешници са си като всички останали псевдо-бизнеси в псевдо-държава като нашата - просто лично за мен за момента са по-малкото зло :th_up .

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Вто 04 мар 2014 17:05

Поне техниците в нашия край са точни,понеже бях разглобил приемника и бях извел "окото" дето лови дистанционното,че при мен секцията е доста ниска и трудно хващаше.Та нищо не казаха,даже се учудиха колко хитро съм го измислил :Mr Green Fun Намотаха му кабелите и сложиха друг по-малък приемник.
Като почне да се скапва първо на HD-тата започва да прекъсва звука,много неприятно,после започва да ги отваря по-бавно и накрая нищо не намираше вече.Те си знаеха за проблема,понеже си носеха новия приемник със тях.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”