От тия новите черните са били яко дефектните.

Освен четирите приемника в къщата имам още два комплекта /един с мой изтекъл договор и един купен от човек/ и лятото си ги пускам за по 4 месеца за курортните апартаменти,айде някой друг да ми предложи такава възможност.....НЕМА кой !agumba написа: Ето и пример, от миналата година - имаше реакция на сметките за ток, хората излязоха на протест, и вече повече от година и половина няма увеличение
 -като ти дигнат хляба и се развикаш в магазина продавача ти казва -мИ нИдей купува,като дигнат бензина и кажеш няма да зареждам -мИ нИдей зарежда,лихвите в банките тока водата всичко може да се вдигне и положението е -ако искаш.Относно вивателската телевизия с пистолет на главата няма да отида там то една камара канали ги няма и ще трябва да си платиш да ти ги пуснат-и това канали които са безплатни не разни HBO и тем подобни.Иначе откъм приемници досега нищо не е горяло.Но това не значи че и те не могат да вдигнат цената-и тогава кво давай следващите,и като свършат с подвита опашка около крачето и хоп обратно  
myrshavija написа:Мислех, че обидите не се толерират в този форум. След малко пускам тема "Agumba - поредният глупак с голямо самочувствие ... но само в интернет."

agumba написа: Прав си, оборудването им не струва, приемника им е кодиран за само един спътник, и като извадиш картата, се самоблокира.
 .
 Намотаха му кабелите и сложиха друг по-малък приемник.Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта