Мое то е за S5 некси тез изгризани ябълки не ме грабват,а и менюто им е малко по не удобно поне за мен

jordanpar написа:Като лични впечатления-андроида е за предпочитане за хора които не разбират много и не им се занимава...
Защо ли си мисля, че това е по-скоро за Ябълката![]()

k_garchev написа:Типично по български!Никой не каза,че е направил грешен избор!Айфона не е за глупаци!Дори и една 4S-ка е по-добра от S5!

k_garchev написа:....Хората не могат да работят с него и за това го плюват!Просто си има андроид юзъри и айфон юзъри!...
. Мисълта ми е, че някои хора си имат работа, нямат време да провеждат непрестанна борба с един глупав телефон все пак, макар и скъп. Държах наскоро една ябълка от най-новите, наистина на фона на моето S3 е хубав телефон. Правих снимки с моя и с ябълката, после собственика на ябълката се наложи да ме убеждава, че разлика имало, но се виждала ако гледаш снимката на монитор. Аз не видях кой знае каква разлика. Особенно пък 4S или не знам какви си с малки, ама много "качествени" дисплеи Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта