Мое то е за S5 некси тез изгризани ябълки не ме грабват,а и менюто им е малко по не удобно поне за мен

jordanpar написа:Като лични впечатления-андроида е за предпочитане за хора които не разбират много и не им се занимава...
Защо ли си мисля, че това е по-скоро за Ябълката

k_garchev написа:Типично по български!Никой не каза,че е направил грешен избор!Айфона не е за глупаци!Дори и една 4S-ка е по-добра от S5!

, но за мен има два телефона-Самсунг и Ай фон. Самсунга Ноут 3 също е супер, но е голям...викат му фаблет нещо средно между таблет и телефон...за удобство в ръката айфона по-добре ляга за работа с една ръка, S4 на Самсунг ми идва голям за работас една ръка
 , но за мен има два телефона-Самсунг и Ай фон. Самсунга Ноут 3 също е супер, но е голям...викат му фаблет нещо средно между таблет и телефон...за удобство в ръката айфона по-добре ляга за работа с една ръка, S4 на Самсунг ми идва голям за работас една ръкаk_garchev написа:....Хората не могат да работят с него и за това го плюват!Просто си има андроид юзъри и айфон юзъри!...
 с такъв телефон, взех че и купих на Android
  с такъв телефон, взех че и купих на Android   . Мисълта ми е, че някои хора си имат работа, нямат време да провеждат непрестанна борба с един глупав телефон все пак, макар и скъп. Държах наскоро една ябълка от най-новите, наистина на фона на моето S3 е хубав телефон. Правих снимки с моя и с ябълката, после собственика на ябълката се наложи да ме убеждава, че разлика имало, но се виждала ако гледаш снимката на монитор. Аз не видях кой знае каква разлика. Особенно пък 4S или не знам какви си с малки, ама много "качествени" дисплеи
 . Мисълта ми е, че някои хора си имат работа, нямат време да провеждат непрестанна борба с един глупав телефон все пак, макар и скъп. Държах наскоро една ябълка от най-новите, наистина на фона на моето S3 е хубав телефон. Правих снимки с моя и с ябълката, после собственика на ябълката се наложи да ме убеждава, че разлика имало, но се виждала ако гледаш снимката на монитор. Аз не видях кой знае каква разлика. Особенно пък 4S или не знам какви си с малки, ама много "качествени" дисплеи   ..... Tо затова че са качествени, на новите 6-ци дисплеите им ги прави Samsung.
 ..... Tо затова че са качествени, на новите 6-ци дисплеите им ги прави Samsung. на Nokiа е ставало въпрос и друг път. Чудя се защо все още произвеждат огледални фотота с далеч "по-слаби" възможности
  на Nokiа е ставало въпрос и друг път. Чудя се защо все още произвеждат огледални фотота с далеч "по-слаби" възможности  , след като има Nokia1020.
 , след като има Nokia1020.Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта