KingoftheROAD написа:vasko01 написа: ...Аз съм с Linksys WRT54G от почти 3 години и нямам проблеми а съм тествал доста лаптопи и GSM на него.При скорост 6 MB/S при теглене на един и същи торент на компютъра и на лаптопа дели скороста по равно между двете и не забива въобще.
Това с оригиналния фърмуер на линксис ли ве колега? Аз перкам с ddwrt и никви грижи и пей сърцеА оригинала забиваше. Изчаках само да му мине гаранцията и яхнах ddwrt-то.
Да с оригиналния е мисля версия 7, досега е забивал няколко пъти но аз си бях виновен понеже си играех по настройките.Навремето като го купувах ми го избира приятел който се занимава с мрежи ,по принцип компа е вързан с кабел а лаптопа е на WI FI но иначе често идват приятели с лаптопи и при тях също няма проблем,освен това и GSM(на познати съм закачал) и също няма ядове.Не може да се каже че го товаря много но обикновенно и компа и лаптопа са включени и все теглят нещо(брат ми гледа много филми и играе в мрежа) и за сега се държи добре.
П.С. Понеже не разбирам много от тия работи исках модел който да работи безотказно а не да ставам сервизен специалист,Линксиса ми върши идеална работа но е купуван преди 2-3 години и сега не знам как са моделите им но до колкото знам от моя познат всички такива марки по 50-60лв рано или късно почват да създават проблеми и тогава щеш нещеш си купуваш нещо по качествено.
.Линксис съм чувал че е една от най добрите марки за тези работи но и при тях може да стане нещо,абе в България всичко е въпрос на късмет