тук има някои отговори кой кой е в света на таблетите

мисля, че е по-добре да се говори в цифри, за да се види наистина кой е облъчения

Ludia написа:http://www.businessinsider.com/ipad-share-2011-3
тук има някои отговори кой кой е в света на таблетите
мисля, че е по-добре да се говори в цифри, за да се види наистина кой е облъчения
ChimeyJimmey написа:bimmoby написа:андроидът става за смартфон,но за таблет просто е само за интернет,музика и филми
за всичко останоло е много куц,просто няма приложения.
Може ли по-подробно да се обясни това "всичко останоло", за което таблет с андроид не става?
TiL написа:Тая тема станаЕдва ли смотания и прехвален ипад се побира в ценовата листа на колегата. Човека пита еди кой си китаец дали си заслужава за 110 евро. Според мен не си заслужава! Ма не си заслужава и Ипад-а, Ипод-а и Ифон-а! Тея за И изгъзиците сме ги слушали, че падат от 1000 метра височина и остават здрави...
Всичкото им е от рекламите.
maxpayne написа:След като го оплюх стабилно да кажа и няколко добри думи:
- подходящ е да се ползва за карта на града при пътуване в чужбина - сваляте си карта на съответния град и сте на 6
Matematiks написа:
Таргет групата е ясна-след като прочетеш,че е юзър френдли,то той е насочен към....тия дето не могат да си свалят един пач,и като тръгнат да копират сириъла на Неро-то ти викат- Ми..то нема COPY
TiL написа:Да беше пуснал и линк
Ludia написа:Matematiks написа:
Таргет групата е ясна-след като прочетеш,че е юзър френдли,то той е насочен към....тия дето не могат да си свалят един пач,и като тръгнат да копират сириъла на Неро-то ти викат- Ми..то нема COPY
лошо нЕма, щом 80% от таблет потребителите са го избрали, явно толко си могат леваците и не искат нещо по-сложно
а за програмистите остава уин-а и дроида( много яка емотиконка )
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта