http://www.milinkamuk.com/prices.html
rosy написа:При положение, че в момента работната ръка е по-евтина, както и част от материалите не виждам никакъв сериозен аргумент някой да предпочете такава сглобяема дървена къща, пред монолитна. Даже като ви гледам офертите които имате монолитната ще е на по ниска цена от тези дървените
KingoftheROAD написа:. А мой приятел - строителен инженер ми каза пак по същото време, че на фирмите дето той бачкал им излизало около 300-350 евро на квадрат да се завърши обекта (масивно строителство). Сами си правете изводите...
Rabbit_TDI написа: ...графата "други" и заплатите на секретарки,офис....+печалбата за шефа...
Rabbit_TDI написа:
тухли - да
изолация в основите - да, на всяка плоча.
инстарлациИ - не,
вътрешни мазилки - не,
хващания за ток - инсталация в къщата не, иначе табло си има, незнам какво точно имаш предвид
вода - инсталация в къщата не, но в двора има
хидроизолация в основите,бетонови замазки,изолация на покрива/хидро и топло/ - да, само топлоизолация на покрива не съм сигурен, но то така или иначе там няма да се живее за сега. Като цяло къщата е по-раздвижена и има доста бетон и хидроизолация, защото е вкопана от едната страна. Самият изкоп мисля, че беше отделно. Влизат комини и стълбище.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта