Мтел проблем със сметките
Re: Мтел измамници
даа,и у нас гризнахме дръвчето.общо 460лв.очаквана около 270-270лв.другото е само нет.имам програма,следяща трафика,и се съобразявам винаги.единия месец наистина бях в кюпа с 40мб.,но другите месеци винаги оставаха неизползвани?а докато можеше да се проверява трафика разликата беше малка.свърши ли ми договора с радост ще им тръшна вратата!
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Нищо не става от тия Преди три дни си платих една фактура и сутринта получих СМС че до 9 трябва да платя още една защото иначе ще ми спрат телефона при положение че фактури не са ми идвали от 3 месеца
А че надписват е повече от ясно

- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Аз днес им казах сбогом. То бива надписване на сметки ама това тяхното на нищо не прилича. 

Бтв, явно го раздават Робин Худ.. взимат от вас за да дават на мен...
,
Минали са 10 дена през, които се убих да говоря, защото имам проблеми с колата и съм звънял на кого ли не и по не знам си колко много пъти...
Сметката до момента ми е 10лв...

Минали са 10 дена през, които се убих да говоря, защото имам проблеми с колата и съм звънял на кого ли не и по не знам си колко много пъти...

- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sk. написа:Бтв, явно го раздават Робин Худ.. взимат от вас за да дават на мен...,
Дано си остане такава

Този път записах разговора към автоматичното меню и чакам следващата фактура

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
добре де ,просто аз вече изгубих края на всичко с тоя мтел. Не стига че оператор не ми вдига никога(може би знае с какъв тон ще му говоря) ами и преди седмица доидоха 3 фактури наведнъж. За капак тъкмо платих едната и гледам- остават пак 3.
Нямам думи. Досега за 5 години нямам излязла фактура на различна дата от 28, а сега имам от 05
. Успяха да зашеметят повечето си клиенти и сега ходи ги гони

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Хубавото е ,че номера ти остава същият.Просто им казваш Збогом и си решаваш проблема.В момента си говоря колкото си изкам и с когото си изкам.
И наи интересното е ,че не им пука и си я карат все така!!

- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди малко говорих с оператор на Мтел. Накратко за надписаните ми минути в група ПРИЯТЕЛИ поводът е, че свободните минути които излизат като информация в сайта също и на *88 са само ОРИЕНТИРОВЪЧНИ. Само това е причината и нищо друго според служителя
По всякакъв начин ме убеждаваше в това твърдение и нямало нужда да пускам жалба 

Искам да кажа на всички,които имат съмнения за надписани сметки да подадат оплакване в магазин на Мтел !!! На мен ми беше излязла сметка 115 лв,която 10 дни след оплакването беше станала на 22 лв !!! Така че не си мълчете а си търсете правата,защото тези измамници само това заслужават!
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Майка ми почина преди 2 месеца и съответно аз съм наследник.Отивам аз да и спра телефона и дотук всичко нормално.Отвам след месец да питам дали има излезнали фактури и те ми викат има 3.Двете са на стойност 25лева и стотинки но едната е на стойност 393лева и стотинки при което аз
Толкова голяма сметка за един месец няма как да стане при положение, че тя имаше още 2 глобула и един вивател и м-тела и беше между другото и не е плащала по голяма сметка от 15 лева.Направих естествено скандал и им казах, че няма да им дам и стотинка от тази огромна сметка.И нали съм честен и отидох при един познат в друг офис който ме посъветва да пусна жалба
Преди 5 дни ми се обаждат и ми казват, че при преизчислението е станало грешка и дължим 5 лева и стотинки, но имало депозит 15 лева и съответно ми дължат 9 лева и стотинки.Сами си правете сметка за какво става въпрос 

- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
На мен ми се обадиха без да съм пускал жалба, че има преизчисляване и ми връщат 0,34 стотинки. Хвалят ли се, какво не знам, но само ме товарят, да ми звънят от служебен телефон и ще го вкарам в Black list на телефона си
Този месец пак ми звъняха да ме похвалят, че съм лоялен клиент и получавам супер възможност за ТВ+интернет на специална за мен цена от 26,90 на месец, даже ме наговаряха да изпращат човек в нас. Изрязах ги естествено и като влезнах в сайта на мтел, гледам че цената обявена в сайта пак е 26,90 т.е. с нищо не съм по-специален и няма отстъпка за лоялни клиенти, само ме подвеждат и занимават с глупости.
(цената е примерна не помня точно 26,90 ли беше, но казаната ми и тази в сайта беше еднаква!)
Тази сутрин (събота) ми звъни пак някакъв мтел номер в 9:30
а снощи съм си легнал в 5:30 и тази чест която имам да ми звъннат е само за да ми съобщят за новия план мтел актив(който сигурно е на година вече), какво съм мислил за него и искам ли да ми пращат реклами по емайл
Т у паци ... да си гледат работата и да си оправят фактурките, не да ми спамят по телефона ш*баните си реклами.

Този месец пак ми звъняха да ме похвалят, че съм лоялен клиент и получавам супер възможност за ТВ+интернет на специална за мен цена от 26,90 на месец, даже ме наговаряха да изпращат човек в нас. Изрязах ги естествено и като влезнах в сайта на мтел, гледам че цената обявена в сайта пак е 26,90 т.е. с нищо не съм по-специален и няма отстъпка за лоялни клиенти, само ме подвеждат и занимават с глупости.
(цената е примерна не помня точно 26,90 ли беше, но казаната ми и тази в сайта беше еднаква!)
Тази сутрин (събота) ми звъни пак някакъв мтел номер в 9:30

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да, на много хора със сгрешени фактури, които се осъмнят и пуснат жалба им връщат парите, за това като видите някакви ненормални за вас суми, най добре да напишете една жалба и да ви възстановят сумата.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Някой май беше писал в темата да се пазят касовите бонове като се плаща сметката а аз добавям "да си ги събираме прилежно като баба пенсионерка" и се оказа много прав ! Оня ден ми идва съобщение за излязла фактура и като отивам да плащам хоп....те били 4 фактури ! А аз съм 100% процента сигурен че от датата която ми казва девойката като последно плащане съм ходил поне още 2 пъти да плащам сметки ама като нямам касов бон как да докажа ! Казах им че работят в най-измамната фирма и като ми изтече договора /август/ тогава ще си платя като поп каквото има за плащане и не само че ги забравям като фирма ами и ще агитирам всички познати да бягат далече от тях ! То бива бива ама тия не само ти се качват на главата ами искат и да ги возиш след това !
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
По неофициална информация: австрийският телеком, който купи М-тел, ги е принудил да си променят билинг системата /на отчитане и плащане/ на тримесечие. Т.е. фактури излизат на 3 месеца, за 3 месеца. Това е ОК за държава като Австрия, тъй като техните сметки за тримесечие не представляват две минимални работни заплати и не ги грее особено как плащат, но за БГ е критично това положение. Вторият проблем е, че го наложиха на М-тел да се преструктурират прекалено бързо с малък бюджет и естествено М-тел такава я свършиха, че резултатът е очевиден - пълен хаос.
Това, което мен ме дразни единствено е, че февруари като ми се струпаха 3 и излезе 4-тата, спряха изходящите и казаха, че докато не платя ВСИЧКО, няма да пуснат телефона. Платих всичко. А сега май месец, като се струпаха 4 и спряха телефона ми отново, ме попитаха на касата "Коя сметка желаете да платите"
... И аз съответно питам: "Значи независимо коя сметка платя, и дори да платя само ЕДНА, телефонът ми ще бъде пуснат?!" Отг: "Ами да, разбира се!" ...
... Както и да е... аз пак платих 4, че не ми се рискуваше и другия месец да го спрат и да ги плащам на час по лъжичка... сега поне знам, че до август ще ме оставят на спокойствие...

Това, което мен ме дразни единствено е, че февруари като ми се струпаха 3 и излезе 4-тата, спряха изходящите и казаха, че докато не платя ВСИЧКО, няма да пуснат телефона. Платих всичко. А сега май месец, като се струпаха 4 и спряха телефона ми отново, ме попитаха на касата "Коя сметка желаете да платите"

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”