В "Мултидрамата" има по-голям избор от "Флай с-м". Другите в Аспарухово не ги знам.
Марианчев може да пробва и в"вали" в Чайка или "Ардес" на ул Пирин .
Работил съм в мултидрама... Това трябва да ви е последен избор... За почти всички продукти държат най-високи цени и консултантите се обучават само като търговци, не се държи на това да разбират от компютри... Не може да се разчита на тях за кмпетентно мнение...kris11 написа:
В "Мултидрамата" има по-голям избор от "Флай с-м". Другите в Аспарухово не ги знам.
Марианчев може да пробва и в"вали" в Чайка или "Ардес" на ул Пирин .
bnick написа:На 71С този процесор е пътник
nikson85 написа:bnick написа:На 71С този процесор е пътник
не точно защото амд-тата са издържали на много по високи температури от интел. даже може да погледнеш статистиката , че амд са по-топли. а за интела определено са високи тези температури и в действителност той е пътника.
Traytor написа: Работил съм в мултидрама... Това трябва да ви е последен избор... За почти всички продукти държат най-високи цени и консултантите се обучават само като търговци, не се държи на това да разбират от компютри... Не може да се разчита на тях за кмпетентно мнение...
nikson85 написа:bnick написа:На 71С този процесор е пътник
не точно защото амд-тата са издържали на много по високи температури от интел. даже може да погледнеш статистиката , че амд са по-топли. а за интела определено са високи тези температури и в действителност той е пътника.
slimmer написа:Дано да е от по-тихите
marianchev написа:Оправих си проблема с едно обикновенно вентилаторче 8-мица изкарващо топлото. Процесора не качва над 57 градуса. Обръщал съм го и да вкарва, но навън си е по-ефективно. Видеокартата също свали някой градус
![]()
Проблема е решен, ако модс тийм решат че няма какво да се допълва катанецо.
marianchev написа:Оправих си проблема с едно обикновенно вентилаторче 8-мица изкарващо топлото. Процесора не качва над 57 градуса. Обръщал съм го и да вкарва, но навън си е по-ефективно. Видеокартата също свали някой градус
![]()
Проблема е решен, ако модс тийм решат че няма какво да се допълва катанецо.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта