Кой е номер 1 при мобилните телефони?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане

Кой произвежда най-небъгави апарати?

Nokia
198
57%
Samsung
13
4%
LG
1
0%
Motorola
9
3%
Sony Ericsson
64
18%
BlackBerry
8
2%
Apple
22
6%
HTC
34
10%

Общо гласове: 349
Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Re: Кой е номер 1 при мобилните телефони?

Мнениеот mk2_Golf83 » Пон 25 окт 2010 14:21

Nokia ползват стар хардуер с нов софтуер и не става просто :) истината е самсунг за новите смартфони :)и HTC

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Пон 25 окт 2010 14:35

Анкетата е изалишна :да: Nokia RulezzzZ :012:

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Пон 25 окт 2010 14:58

Само SAGEM :cry:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 25 окт 2010 17:05

Телефоните ще стават за нещо, когато им сложат Линукс или Винбоз....сега крачат в тази посока, но им трябва още годинка-две...телефонът трябва да е компютър с телефон... :idea:

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Пон 25 окт 2010 17:29

chefito написа:Телефоните ще стават за нещо, когато им сложат Линукс или Винбоз....сега крачат в тази посока, но им трябва още годинка-две...телефонът трябва да е компютър с телефон... :idea:

до година ще има двуядрен 1.5GHZ 1024 рам :)

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Пон 25 окт 2010 18:12

HP защо няма ? те са си само с WM и са добре :roll:

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Мнениеот achodemo » Чет 09 дек 2010 13:36

Глас и от мен за Нокиа ! Първите са си и ще бъдат първи ! Разбира се има много други марки автомобили не по-лоши и по-напудрени с екстри ,но класиката Мерцедес винаги ще е Мерцедес .

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 09 дек 2010 13:42

achodemo написа:Глас и от мен за Нокиа ! Първите са си и ще бъдат първи ! Разбира се има много други марки автомобили не по-лоши и по-напудрени с екстри ,но класиката Мерцедес винаги ще е Мерцедес .

:да: Има едно изречение: Нокиа-та е Бенц-а на телефоните...това е показателно! Ама си обичам VW-то и съм с Нокиа. Между другото пазарният дял на Nokia е спаднал малко, но все още са номер 1 и с новите няколко модела ще зарадват доста потребители. А и другото, което ме радва е, че не сменят примерно както Самсунг 100 операционни ситеми: то не беше Симбиян, Андроид, Уиндоус, Бада ОС и това е смешно...Същата работа и Sorry Ericsson...

Потребителски аватар
achodemo

Мнениеот achodemo » Чет 09 дек 2010 14:03

Аз лично не навиждам марки ,които произвеждат Всичко ! Няма да заложа на телефон чиато марка продава до него прахосмукачки и перални ! Просто не може да искаш да произвеждаш всичко и във всичко да си добър ! А що се отнася до Ябълката , много бързо се помислиха за велики и че могат да диктуват правилата в сферата,че ще ме учат как се държи с ръка тяхното последно отроче ,защото иначе му се губи сигнала ! Смях голям . Трябва още доста вода да изтече и да направят повечко от 3-4 модела апарата ,че да се понаучат на нещо от батковците дето правят телефони от миналия век . :beer

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 09 дек 2010 15:03

achodemo написа:Глас и от мен за Нокиа ! Първите са си и ще бъдат първи ! Разбира се има много други марки автомобили не по-лоши и по-напудрени с екстри ,но класиката Мерцедес винаги ще е Мерцедес .

Концепцията за клетъчни телефони е дело на господин Ериксон, а Нокия са правели по това време рибарски ботуши за нуждите на скандинавските риболовци докато една сутрин собственика на завода не се събудил с идеята, че ще произвежда телефони mhihi mhihi mhihi

Моторола също са преди Нокия, като тяхната история е още по-интересна - 2 модела телефони на 2 пъти спасяват компанията от фалит - StarTac и след години на V3. И в двата случая няма и месец след премиерата на съответните телефони целият цивилизован свят е искал такъв телефон. Крайно време е за пореден път Моторола да изскочи с телефон, който всички да искат.

Потребителски аватар
achodemo

Мнениеот achodemo » Чет 09 дек 2010 15:17

radi_nrj написа:

Концепцията за клетъчни телефони е дело на господин Ериксон, а Нокия са правели по това време рибарски ботуши за нуждите на скандинавските риболовци mhihi mhihi mhihi

Да си запознат с историята е добре ,но има нещо важно и то е ,че днес не правят ботуши ! И като казах първи нямах предвид на кой му е хрумнала първо идеята за мобилен телефон . И никога не съм казал че Ериксон не са имали хубави модели . Помня още онези корави тояги от преди 12-13 години , бяха хитови ! Но когато се сляха със Сони малко се поразмиха като че ли ...

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Чет 09 дек 2010 15:45

Аз и преди съм го казвал, но по-недодялан телефон от Нокиа не съм имал.

Все още не проумявам защо мнението на потребителите е високо. Аз лично съм се сблъсквал с недостатъчно издържлива батерия, лоша фабрична сглобка, слаби панели, слаби говорители и нервиращо бъгав Симбиан. А колко счупени джойстика на N73 и навигационни бутони на 6120 - да не говорим...

От всички марки телефони, които са ми минали през ръцете единствено Моторолите не са били рестартирани никога, по никакъв повод. Не съм имал и такъв дефектирал телефон, за разлика от едно чисто ново Е51 и веднага след него Е71.

Потребителски аватар
zlatko83
Автомобил: VW GOLF 2
Двигател: PN

Мнениеот zlatko83 » Чет 09 дек 2010 16:07

нокиа това е телефон на които маже да се разчита но също съм доволен и от самсунг. :wink:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 09 дек 2010 16:17

Нокия е доказана марка от много години, едни от най-стабилните и лесни за управление телефони. Откакто обаче се появи android на белия свят те изостават много сериозно.
Ще видим какво ще направят със новия symbian, но честно казано съм песимист.
В Азия например android бие symbian по продажби :idea:
Поради желанието ми да пиша apps за android съм решил следващият ми телефон да е с такава ОС.
Сега въпроса е каква да е марката. Моторола, lg, самсунг и подобни боклуци ги изключвам, просто са се доказали като такива по мои наблюдения.
HTC-то пък е скъпо.
Абе нема угодия :/

Потребителски аватар
stanislav33
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanislav33 » Чет 09 дек 2010 16:20

Според мен Нокия все още е фаворит сред производителите на ГСМ-и.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”