Кой е номер 1 при мобилните телефони?
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
Re: Кой е номер 1 при мобилните телефони?
Nokia ползват стар хардуер с нов софтуер и не става просто
истината е самсунг за новите смартфони
и HTC
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Анкетата е изалишна
Nokia RulezzzZ 
Nokia RulezzzZ 
-
bnick
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Само SAGEM 
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Телефоните ще стават за нещо, когато им сложат Линукс или Винбоз....сега крачат в тази посока, но им трябва още годинка-две...телефонът трябва да е компютър с телефон... 
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
chefito написа:Телефоните ще стават за нещо, когато им сложат Линукс или Винбоз....сега крачат в тази посока, но им трябва още годинка-две...телефонът трябва да е компютър с телефон...
до година ще има двуядрен 1.5GHZ 1024 рам
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
HP защо няма ? те са си само с WM и са добре 
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Глас и от мен за Нокиа ! Първите са си и ще бъдат първи ! Разбира се има много други марки автомобили не по-лоши и по-напудрени с екстри ,но класиката Мерцедес винаги ще е Мерцедес .
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
achodemo написа:Глас и от мен за Нокиа ! Първите са си и ще бъдат първи ! Разбира се има много други марки автомобили не по-лоши и по-напудрени с екстри ,но класиката Мерцедес винаги ще е Мерцедес .
Има едно изречение: Нокиа-та е Бенц-а на телефоните...това е показателно! Ама си обичам VW-то и съм с Нокиа. Между другото пазарният дял на Nokia е спаднал малко, но все още са номер 1 и с новите няколко модела ще зарадват доста потребители. А и другото, което ме радва е, че не сменят примерно както Самсунг 100 операционни ситеми: то не беше Симбиян, Андроид, Уиндоус, Бада ОС и това е смешно...Същата работа и Sorry Ericsson...- achodemo
Аз лично не навиждам марки ,които произвеждат Всичко ! Няма да заложа на телефон чиато марка продава до него прахосмукачки и перални ! Просто не може да искаш да произвеждаш всичко и във всичко да си добър ! А що се отнася до Ябълката , много бързо се помислиха за велики и че могат да диктуват правилата в сферата,че ще ме учат как се държи с ръка тяхното последно отроче ,защото иначе му се губи сигнала ! Смях голям . Трябва още доста вода да изтече и да направят повечко от 3-4 модела апарата ,че да се понаучат на нещо от батковците дето правят телефони от миналия век . 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
achodemo написа:Глас и от мен за Нокиа ! Първите са си и ще бъдат първи ! Разбира се има много други марки автомобили не по-лоши и по-напудрени с екстри ,но класиката Мерцедес винаги ще е Мерцедес .
Концепцията за клетъчни телефони е дело на господин Ериксон, а Нокия са правели по това време рибарски ботуши за нуждите на скандинавските риболовци докато една сутрин собственика на завода не се събудил с идеята, че ще произвежда телефони

Моторола също са преди Нокия, като тяхната история е още по-интересна - 2 модела телефони на 2 пъти спасяват компанията от фалит - StarTac и след години на V3. И в двата случая няма и месец след премиерата на съответните телефони целият цивилизован свят е искал такъв телефон. Крайно време е за пореден път Моторола да изскочи с телефон, който всички да искат.
- achodemo
radi_nrj написа:achodemo написа:Глас и от мен за Нокиа ! Първите са си и ще бъдат първи ! Разбира се има много други марки автомобили не по-лоши и по-напудрени с екстри ,но класиката Мерцедес винаги ще е Мерцедес .
Концепцията за клетъчни телефони е дело на господин Ериксон, а Нокия са правели по това време рибарски ботуши за нуждите на скандинавските риболовци![]()
![]()
Да си запознат с историята е добре ,но има нещо важно и то е ,че днес не правят ботуши ! И като казах първи нямах предвид на кой му е хрумнала първо идеята за мобилен телефон . И никога не съм казал че Ериксон не са имали хубави модели . Помня още онези корави тояги от преди 12-13 години , бяха хитови ! Но когато се сляха със Сони малко се поразмиха като че ли ...
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Аз и преди съм го казвал, но по-недодялан телефон от Нокиа не съм имал.
Все още не проумявам защо мнението на потребителите е високо. Аз лично съм се сблъсквал с недостатъчно издържлива батерия, лоша фабрична сглобка, слаби панели, слаби говорители и нервиращо бъгав Симбиан. А колко счупени джойстика на N73 и навигационни бутони на 6120 - да не говорим...
От всички марки телефони, които са ми минали през ръцете единствено Моторолите не са били рестартирани никога, по никакъв повод. Не съм имал и такъв дефектирал телефон, за разлика от едно чисто ново Е51 и веднага след него Е71.
Все още не проумявам защо мнението на потребителите е високо. Аз лично съм се сблъсквал с недостатъчно издържлива батерия, лоша фабрична сглобка, слаби панели, слаби говорители и нервиращо бъгав Симбиан. А колко счупени джойстика на N73 и навигационни бутони на 6120 - да не говорим...
От всички марки телефони, които са ми минали през ръцете единствено Моторолите не са били рестартирани никога, по никакъв повод. Не съм имал и такъв дефектирал телефон, за разлика от едно чисто ново Е51 и веднага след него Е71.
- zlatko83
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: PN
нокиа това е телефон на които маже да се разчита но също съм доволен и от самсунг. 
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Нокия е доказана марка от много години, едни от най-стабилните и лесни за управление телефони. Откакто обаче се появи android на белия свят те изостават много сериозно.
Ще видим какво ще направят със новия symbian, но честно казано съм песимист.
В Азия например android бие symbian по продажби
Поради желанието ми да пиша apps за android съм решил следващият ми телефон да е с такава ОС.
Сега въпроса е каква да е марката. Моторола, lg, самсунг и подобни боклуци ги изключвам, просто са се доказали като такива по мои наблюдения.
HTC-то пък е скъпо.
Абе нема угодия :/
Ще видим какво ще направят със новия symbian, но честно казано съм песимист.
В Азия например android бие symbian по продажби
Поради желанието ми да пиша apps за android съм решил следващият ми телефон да е с такава ОС.
Сега въпроса е каква да е марката. Моторола, lg, самсунг и подобни боклуци ги изключвам, просто са се доказали като такива по мои наблюдения.
HTC-то пък е скъпо.
Абе нема угодия :/
- stanislav33
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен Нокия все още е фаворит сред производителите на ГСМ-и.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”