drago_tr написа:rosen79 написа:Затова отиваш един месец преди да изтече и си подаваш заявлението.След това отиваш три дни преди края на договора и пак подаваш.
Отидох...ама не ми го взеха....казаха неможе...ела 3 дена преди да ти изтече договора.И аз казвам немога тогава да дойда...в чужбина съм......и се почна еднаааааа......трябвало с пълномощни....едни такива глупости....е@@@ти калъфите(калъфките)
Колега,аз така имам да плащам такси за 6 месеца.Отивам и искам да ми прекратят договора,обаче келешите се правят на гръмнати и не го прекратяват,ами го подновяват.Излизам си аз в чужбина,и след като се връщам...добър ден.Идва ми някво писмо,от няква група по събиране на дългове,че съм имал задължения към Globul и трябва незабавно да си ги платя.Отивам в офис на Globul и питам аз аджеба какви задължения имам към тях.И те ми изкарват стари неща,а именно от отгава когато поисках да се прекрати договора,а не да се поднови.Че така де,имам 89 лв. от натрупани такси за 6 месеца,без нито един разговор.Хвърлих им 50 лева и им казах другото да си го покриват те,защото аз съм искал прекратяване,а не подновяване на договор.Оставих ги да се спасяват и толкова.Не стига че грешката е тяхна,ами искат и пари...тц тц,много коректни хорица,браво.