Внимавайте, мобилни оператори с нови измами

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Kovach
Автомобил:
Двигател:

Re: Внимавайте, Виваком с нова измама

Мнениеот Kovach » Съб 13 ное 2010 12:37

drago_tr написа:
rosen79 написа:Затова отиваш един месец преди да изтече и си подаваш заявлението.След това отиваш три дни преди края на договора и пак подаваш.

Отидох...ама не ми го взеха....казаха неможе...ела 3 дена преди да ти изтече договора.И аз казвам немога тогава да дойда...в чужбина съм......и се почна еднаааааа......трябвало с пълномощни....едни такива глупости....е@@@ти калъфите(калъфките :Mr Green Fun )

Колега,аз така имам да плащам такси за 6 месеца.Отивам и искам да ми прекратят договора,обаче келешите се правят на гръмнати и не го прекратяват,ами го подновяват.Излизам си аз в чужбина,и след като се връщам...добър ден.Идва ми някво писмо,от няква група по събиране на дългове,че съм имал задължения към Globul и трябва незабавно да си ги платя.Отивам в офис на Globul и питам аз аджеба какви задължения имам към тях.И те ми изкарват стари неща,а именно от отгава когато поисках да се прекрати договора,а не да се поднови.Че така де,имам 89 лв. от натрупани такси за 6 месеца,без нито един разговор.Хвърлих им 50 лева и им казах другото да си го покриват те,защото аз съм искал прекратяване,а не подновяване на договор.Оставих ги да се спасяват и толкова.Не стига че грешката е тяхна,ами искат и пари...тц тц,много коректни хорица,браво. :applause:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Внимавайте, мобилни оператори с нови измами

Мнениеот dobrin » Съб 13 ное 2010 19:08

Навсякъде явно е същата работа. Днес установихме, че на съпругата ми договорът с МТел е подновен за още една година автоматично. За да се прекрати - едномесечно предизвестие преди изтичане на договора. Също така ми казаха да внимаваме с Хенди - много често се случва да се издаде нова карта с двугодишен договор дори без знанието на лицето, на което е сключен договорът.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Съб 13 ное 2010 19:49

Kovach написа:Отивам и искам да ми прекратят договора,обаче келешите се правят на гръмнати и не го прекратяват,ами го подновяват.

е хубу де, ти не поглеждаш ли какво подписваш? Аз и в банката гледам, та кво остава за мизерен мобилен оператор

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 13 ное 2010 20:44

Един съвет.. дори не протягайте крак през прага на магазин ХЕНДИ! Такива неща съм чел и чувал за тях, че още ми е чудно как не са ги затворили с полиция :beat_butt2 .

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Съб 13 ное 2010 20:56

Muncho написа: Такива неща съм чел и чувал за тях, .

ГоворИ колега, безподобно напористи и нагли същества са, в името на таргета.Преди се правех на глухоням, за да платя само сметката си там..явно вече и това не минава.

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Съб 13 ное 2010 21:06

Muncho написа:Един съвет.. дори не протягайте крак през прага на магазин ХЕНДИ! Такива неща съм чел и чувал за тях, че още ми е чудно как не са ги затворили с полиция :beat_butt2 .

:screwy Чел и чувал!!! Аз съм си купувал от тях 5-6 телефона и винаги всичко си е било тип-топ. Бърз гаранционен сервиз. Включително и сменени 2 телефона без никакви проблеми от тяхна страна, разбира се с дефект в гаранционен срок. Стига с тези писаници чух от еди кой си и ... :не:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 13 ное 2010 21:10

Мисля, че точно в този форум един колега питаше за работа в ХЕНДИ.. та там доста неща се казаха... който се интересува ще намери темата.

П.С. Не говоря за апаратите там.

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Нед 14 ное 2010 13:04

bnick написа:
Muncho написа:Един съвет.. дори не протягайте крак през прага на магазин ХЕНДИ! Такива неща съм чел и чувал за тях, че още ми е чудно как не са ги затворили с полиция :beat_butt2 .

:screwy Чел и чувал!!! Аз съм си купувал от тях 5-6 телефона и винаги всичко си е било тип-топ. Бърз гаранционен сервиз. Включително и сменени 2 телефона без никакви проблеми от тяхна страна, разбира се с дефект в гаранционен срок. Стига с тези писаници чух от еди кой си и ... :не:

Все пак зависи от конкретния магазин и град. Сигурно служителите си влияят и обменят мръсен опит, а вината на фирмата е че ги натиска с работа и няма санкции за простотиите.

Потребителски аватар
Kovach
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kovach » Пон 15 ное 2010 18:12

maxpayne написа:
Kovach написа:Отивам и искам да ми прекратят договора,обаче келешите се правят на гръмнати и не го прекратяват,ами го подновяват.

е хубу де, ти не поглеждаш ли какво подписваш? Аз и в банката гледам, та кво остава за мизерен мобилен оператор

Там е работата,че отидох в офиса и казах че не искам да се подновява договора защото напускам страната.Нищо не съм подписвал,колега.Автоматично са подновили договора неграмотниците death

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Пон 15 ное 2010 18:35

На мен като ми звъняха от виваком с тва предложение,оня ми каза че разговвора се записва с цел сигурност,тъй че нема са плашите.

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Вто 16 ное 2010 1:01

vinixxx написа:На мен като ми звъняха от виваком с тва предложение,оня ми каза че разговвора се записва с цел сигурност,тъй че нема са плашите.

Разговора се записва само и единствено с цел оценяване на тоя дето ти е звънял :idea:
Не разчитай във никакъв случай, че можеш да получиш записа ако ти се наложи, какъвто и да е случая :twisted:

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Един » Вто 16 ное 2010 21:24

evgenyh написа:
vinixxx написа:На мен като ми звъняха от виваком с тва предложение,оня ми каза че разговвора се записва с цел сигурност,тъй че нема са плашите.

Разговора се записва само и единствено с цел оценяване на тоя дето ти е звънял :idea:
Не разчитай във никакъв случай, че можеш да получиш записа ако ти се наложи, какъвто и да е случая :twisted:

Може да го получиш набързо, ако заведеш дело, че не си искал абонамент, а се чува да казваш "добре, приемам".

veritass5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот veritass5 » Вто 18 яну 2011 9:46

Здравейте! До колкото разбрах че ужасно много хора имат проблеми със мобилни оператори, а най- много с М-тел.
Сега събирам хора за колективна жалба, а по възможност и да ги осъдим.....
За това всичките недоволни с реални аргументи моля да ми пишете на е-майл адрес : informatic_wait@mail.bg или на скайп veritass5
Искрено вярвам,че тези измами със сметките ни, кредитен лимит, невъзможност да ползваме най-основни услуги, това че никой от тях за нищо не отговаря, че ще бъде докарано до спиране на тези измами най вече важи за нас и други хора които ще попаднат в подобна ситуация, обаче без действие и инициатива никой няма да спре да те лъже....

tocho49
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tocho49 » Вто 18 яну 2011 14:30

Да Ви разкажа и моята одисея!
Миналата година реших да прехвърля стационарния си телефон към М-тел, защото предлагат по добра оферта. За целта беше необходимо да взема сертификат от Виваком. За да получа този сертификат посетих офиса на Виваком най-малко 50 (петдесет) пъти. След двадесетия път пуснах жалба до Виваком и след един месец ми се извиниха, че по въпроса ми се работи!
След още два месеца и 30 (тридесет) посещения в офиса получих дългоочаквания сертификат.
Сега телефона ми е към М-тел, плащам по 5 лв. на месец и стационарния ми телефон не е на постоянния ми адрес, а на настоящия ми такъв.От М-тел ми предложиха лятото, когато съм на морето да пусна едно безплатно заявление и ще ме вържат за най-близката клетка до адреса на морето и ще имам и там стационарен телефон. След почивката, ново заявление и отново телефона е в София.
Цената е много атрактивна!

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Мнениеот vinixxx » Вто 18 яну 2011 21:37

Всичко е добре обмислено и замаскирано в договора,който подписвате в началото.Обикновенно за най-ощетяващите потребителя правила си има клаузи и вратички.Било то отбелязани с много ситен шрифт или забутани по договора,шибаните оператори винаги имат "извинение" и е много трудно да бъдат осъдени.Има неща за които ако не питаш първо после ша си чукаш главата.Затова винаги търсете уловката :banghead:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”