Blizoo tv
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Blizoo tv
Айде щом ше си ги мериме 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:
Това ми е резултат със София. На мен даже Пловдив ми се стори много близо, ама нейсе
В момента на теста има и втори лаптоп включен в нета, но точно в този момент няма никаква комуникация![]()
![]()
Мите, ти с какъв пакет си от Евроком? Кой нет?
трипълплей съм(кейбълтел) и скоро си поднових договора,че и аз като теб седях на 6мб

Доволен съм си за домашно ползване

а поста на бобокамаро няма да го коментирам

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
LILO&STICH написа:а поста на бобокамаро няма да го коментирам.Може утре да му пусна офисния ако държи да си ги мериме
,но до 120 има още да копае
Така да бъде,но аз "танцувам" от вкъщи за 15 лева.Не от офиса

А и напоследък сънувам "качулки" от ГДБОП

Последна промяна от bobocamaro на Чет 19 авг 2010 21:14, променено общо 1 път.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:

Селски нет за 16 кинта на месец с включени в момента 3 компа и е от лапатопа и аз съм на 30 метра от рутера дето прегрява и блокира:roll:
май нема се оплаквам
а тази тема е полезна
отказа ме от близуу
а точно бях пред подписване на контракт да 12 месеца

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
така де,но темата си е за определно нещо 
Яска,мноу бре
Пак ли порнич точиш

Яска,мноу бре

Пак ли порнич точиш

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Pichaga написа:а точно бях пред подписване на контракт да 12 месеца
Аз съм си сложил ремайндър на телефона кога изтича договора.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
И аз нямам търпение да се откача от близу. Нахаках си го с 12 месечен договор.... 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Pichaga написа:а тази тема е полезна
отказа ме от близуу
+1

Тия са за бой бе, ебаси, върнаха ни на dial-up времената

edit:

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
radi_nrj написа:theraven написа:Значи са идвали и са пипали нещо отвън.
То е ясно, но все пак за утре имам записана заявка техник да посети адреса. Утре ще разберем у тая "голяма" фирма лявата ръка дали знае какво прави дясната.
Значи радостта беше кратка. Снищи след 21 часа сигнала им пак се скапа и днес като дойдоха пак се забелязваше пикселизация по картината. Точно за това нямаше какво да им обяснявам - то се виждаше. Понеже ме хванаха в банята не можах да видя какво точно правиха, но за 2 мин докато се облека избягаха и казали на майка ми: - Готово, не беше нещо сериозно. - Да ама като погледнах нищо не бяха сменяли у нас, явно само са мерили сигнал.
Важното е едно - Ако им сигнализираш в Вторник и им звъниш всеки ден най-вероятно в Петък ще имаш резултат. Да видим колко ще издържи тоя път че преди 6 месеца имах същата сага ама поне бях културен и не им звънях всеки ден дойдоха след седмица.
- STEYN
- Автомобил: A4 B6
- Двигател: AVF
Колеги, ще помоля някой, който ползва цифровата телевизия на Близу да ми отговори на въпроса, че на тяхния телефон никой не ми отговаря.
Интересува ме следното : да кажем, че имаме 3 телевизора. Поръчал съм пакета от 20 лева с 80 канала. Решавам, че искам да сложа цифрова тв и на втори телевизор. Освен, че таксата ми ще се вдигне с 5 лева, колко още трябва да заплатя за ползването на втори декодер? Или просто цифровия сигнал се разпределя по някакъв начин към втория ТВ, както е при Булсат?
Кабеларките МСАТ и Ариел ми искат съответно 78 лв и 60 лв за ползването на втори декодер, а така и не мога да се добера до служител на Близу, за да попитам тях. В сайта им не е упоменато освен тези 5 лв допълнително дали се плаща още нещо. Чакам отговорите ви
Интересува ме следното : да кажем, че имаме 3 телевизора. Поръчал съм пакета от 20 лева с 80 канала. Решавам, че искам да сложа цифрова тв и на втори телевизор. Освен, че таксата ми ще се вдигне с 5 лева, колко още трябва да заплатя за ползването на втори декодер? Или просто цифровия сигнал се разпределя по някакъв начин към втория ТВ, както е при Булсат?
Кабеларките МСАТ и Ариел ми искат съответно 78 лв и 60 лв за ползването на втори декодер, а така и не мога да се добера до служител на Близу, за да попитам тях. В сайта им не е упоменато освен тези 5 лв допълнително дали се плаща още нещо. Чакам отговорите ви

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ще ти кажа за Стара Загора как е. Смятам, че във Варна е аналогично, понеже мрежата им работи на същия принцип. В апартамента ти (или къщата) влиза сигнал с определена сила от еди си колко децибела. Като искаш да гледаш на 3 ТВприемника сигналът съответно се "разклонява" към всеки от тях със съответните/ят елемент. Казвам го така, щото може и да стане с 1, може да стане и с 2 елемента, според зависи разположението на стаите и желанията на клиента за подредбата на кабелите. За тези 5 лева, които се доплаща - ами те ти се прибавят към месечната такса, ако примерно си на 20 лева ще плащаш 25 и ще имаш три аналогови пакета (за всеки един телевизор) и два цифрови (за два от тях). Това е. Цифровият и аналоговият сигнал вървят по един-единствен кабел. Можеш да си конфигурираш както ти е кеф на кой телевизор какво да гледаш. Ако имаш още въпроси - питай.
п.п. нищо не се заплаща за втори приемник, просто ти дават оборудването и картата и това е. Доплащаш си 5-те лева отгоре на месечната такса и толкоз.
п.п.2 служител в Близу съм, техник.
п.п. нищо не се заплаща за втори приемник, просто ти дават оборудването и картата и това е. Доплащаш си 5-те лева отгоре на месечната такса и толкоз.
п.п.2 служител в Близу съм, техник.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
цифров сигнал от близууу
стиа бре,разплаках се отново с тая банална история деа
Виж в мегалан/мтел предлагат супер нет и цифрово тв,на разумни пари с гарантирано качество и съпорт.После с тва близууу,се видиш в голямо приключение,и ще разбереш колко си далеч за тях
Нищо лично към човека в близууу
http://www.mtel.bg/mobiltel/press.php?id=797&
От интернет достъп със скорост до 100 мегабита в секунда ще могат да се възползват не само частните, но и бизнес клиентите на телекома. Новите пакетни предложения, разработени от М-Тел в партньорство със Спектър Нет и Мегалан, ще бъдат предложени първоначално в София, Варна и Бургас.
Индивидуалните клиенти могат да избират между четири пакета със скорости до 30, 40, 50 и 100 мегабита в секунда. Месечният абонамент за интернет със скорост до 30 мегабита в секунда, мобилен и домашен телефон ще струва само 24,60 лева. Kлиентите, които изберат това предложение, получават и нов стационарен и мобилен телефонен апарат. Бонус към пакета са и 100 безплатни минути към международни мрежи, 50 безплатни минути към всички фиксирани мрежи в страната, 2000 безплатни минути към номерата от групата „Семейство и приятели” и 60 безплатни минути към всички мрежи в страната. Към този пакет клиентите могат да добавят и цифрова телевизия с над 100 канала с допълнителна 25% отстъпка от месечната такса, или само за 17,25 на месец.
М-Тел предлага на клиентите си и възможността да формират свой индивидуален пакет от услуги според личните си предпочитания и нужди. Към базовата интернет услуга могат да бъдат добавени различни предложения от продуктовото портфолио на М-Тел от следните групи:
-мобилна гласова услуга;
-домашен телефон;
-мобилен интернет;
-BlackBerry;
-цифрова телевизия

стиа бре,разплаках се отново с тая банална история деа

Виж в мегалан/мтел предлагат супер нет и цифрово тв,на разумни пари с гарантирано качество и съпорт.После с тва близууу,се видиш в голямо приключение,и ще разбереш колко си далеч за тях

Нищо лично към човека в близууу

http://www.mtel.bg/mobiltel/press.php?id=797&
От интернет достъп със скорост до 100 мегабита в секунда ще могат да се възползват не само частните, но и бизнес клиентите на телекома. Новите пакетни предложения, разработени от М-Тел в партньорство със Спектър Нет и Мегалан, ще бъдат предложени първоначално в София, Варна и Бургас.
Индивидуалните клиенти могат да избират между четири пакета със скорости до 30, 40, 50 и 100 мегабита в секунда. Месечният абонамент за интернет със скорост до 30 мегабита в секунда, мобилен и домашен телефон ще струва само 24,60 лева. Kлиентите, които изберат това предложение, получават и нов стационарен и мобилен телефонен апарат. Бонус към пакета са и 100 безплатни минути към международни мрежи, 50 безплатни минути към всички фиксирани мрежи в страната, 2000 безплатни минути към номерата от групата „Семейство и приятели” и 60 безплатни минути към всички мрежи в страната. Към този пакет клиентите могат да добавят и цифрова телевизия с над 100 канала с допълнителна 25% отстъпка от месечната такса, или само за 17,25 на месец.
М-Тел предлага на клиентите си и възможността да формират свой индивидуален пакет от услуги според личните си предпочитания и нужди. Към базовата интернет услуга могат да бъдат добавени различни предложения от продуктовото портфолио на М-Тел от следните групи:
-мобилна гласова услуга;
-домашен телефон;
-мобилен интернет;
-BlackBerry;
-цифрова телевизия
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
А, дреме ми. Аз си върша работата смея да кажа перфектно, за което ми се плаща. Оттам насетне кой какво и как решава и на какво качество/цена ще предлага на абонатите цифровата телевизия изобщо не ми влиза в работата. На мен ми стига като си тръгна от абоната той да е доволен от работата ми и по остраняването на аварията му. 
Споко, Империята ще отвърне на удара

От интернет достъп със скорост до 100 мегабита в секунда ще могат да се възползват не само частните, но и бизнес клиентите на телекома. Новите пакетни предложения, разработени от М-Тел в партньорство със Спектър Нет и Мегалан...
Споко, Империята ще отвърне на удара

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Споко, Империята ще отвърне на удара

така е.Всеки гледа лапне поече

Ако повечето служител са като теб,с такова отношение,близуууу,щяха да са наистина близу

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”