Blizoo tv

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: Blizoo tv

Мнениеот bobocamaro » Чет 19 авг 2010 19:57

Айде щом ше си ги мериме mhihi
NET..JPG
NET..JPG (22.06 KиБ) Видяна 2419 пъти

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 19 авг 2010 21:07

brabus написа:Изображение
Това ми е резултат със София. На мен даже Пловдив ми се стори много близо, ама нейсе mhihi
В момента на теста има и втори лаптоп включен в нета, но точно в този момент няма никаква комуникация mhihi mhihi mhihi

Мите, ти с какъв пакет си от Евроком? Кой нет?

трипълплей съм(кейбълтел) и скоро си поднових договора,че и аз като теб седях на 6мб mhihi
Доволен съм си за домашно ползване :wink:
Изображение

а поста на бобокамаро няма да го коментирам mhihi .Може утре да му пусна офисния ако държи да си ги мериме mhihi ,но до 120 има още да копае mhihi

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Чет 19 авг 2010 21:12

LILO&STICH написа:а поста на бобокамаро няма да го коментирам mhihi .Може утре да му пусна офисния ако държи да си ги мериме mhihi ,но до 120 има още да копае mhihi

Така да бъде,но аз "танцувам" от вкъщи за 15 лева.Не от офиса :Mr Green Fun
А и напоследък сънувам "качулки" от ГДБОП mhihi

Последна промяна от bobocamaro на Чет 19 авг 2010 21:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 19 авг 2010 21:13

Изображение
Селски нет за 16 кинта на месец с включени в момента 3 компа и е от лапатопа и аз съм на 30 метра от рутера дето прегрява и блокира:roll:
май нема се оплаквам

а тази тема е полезна
отказа ме от близуу
а точно бях пред подписване на контракт да 12 месеца :banghead:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 19 авг 2010 21:14

така де,но темата си е за определно нещо :wink:

Яска,мноу бре mhihi
Пак ли порнич точиш :applause:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 19 авг 2010 22:10

Pichaga написа:а точно бях пред подписване на контракт да 12 месеца :banghead:

Аз съм си сложил ремайндър на телефона кога изтича договора.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 20 авг 2010 15:04

И аз нямам търпение да се откача от близу. Нахаках си го с 12 месечен договор.... :?

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 20 авг 2010 15:12

Pichaga написа:а тази тема е полезна
отказа ме от близуу

+1 :shock
Тия са за бой бе, ебаси, върнаха ни на dial-up времената :banghead:

edit:
blizoo.JPG

:063: :063: :063: :063:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 20 авг 2010 15:30

radi_nrj написа:
theraven написа:Значи са идвали и са пипали нещо отвън.

То е ясно, но все пак за утре имам записана заявка техник да посети адреса. Утре ще разберем у тая "голяма" фирма лявата ръка дали знае какво прави дясната.

Значи радостта беше кратка. Снищи след 21 часа сигнала им пак се скапа и днес като дойдоха пак се забелязваше пикселизация по картината. Точно за това нямаше какво да им обяснявам - то се виждаше. Понеже ме хванаха в банята не можах да видя какво точно правиха, но за 2 мин докато се облека избягаха и казали на майка ми: - Готово, не беше нещо сериозно. - Да ама като погледнах нищо не бяха сменяли у нас, явно само са мерили сигнал.

Важното е едно - Ако им сигнализираш в Вторник и им звъниш всеки ден най-вероятно в Петък ще имаш резултат. Да видим колко ще издържи тоя път че преди 6 месеца имах същата сага ама поне бях културен и не им звънях всеки ден дойдоха след седмица.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Нед 22 авг 2010 10:25

Изображение
Изображение
Вече съм на друг оператор.Най сетне далече от близууу :banana :banana

Потребителски аватар
STEYN
Автомобил: A4 B6
Двигател: AVF

Мнениеот STEYN » Сря 27 окт 2010 12:11

Колеги, ще помоля някой, който ползва цифровата телевизия на Близу да ми отговори на въпроса, че на тяхния телефон никой не ми отговаря.
Интересува ме следното : да кажем, че имаме 3 телевизора. Поръчал съм пакета от 20 лева с 80 канала. Решавам, че искам да сложа цифрова тв и на втори телевизор. Освен, че таксата ми ще се вдигне с 5 лева, колко още трябва да заплатя за ползването на втори декодер? Или просто цифровия сигнал се разпределя по някакъв начин към втория ТВ, както е при Булсат?

Кабеларките МСАТ и Ариел ми искат съответно 78 лв и 60 лв за ползването на втори декодер, а така и не мога да се добера до служител на Близу, за да попитам тях. В сайта им не е упоменато освен тези 5 лв допълнително дали се плаща още нещо. Чакам отговорите ви :да:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 27 окт 2010 12:23

Ще ти кажа за Стара Загора как е. Смятам, че във Варна е аналогично, понеже мрежата им работи на същия принцип. В апартамента ти (или къщата) влиза сигнал с определена сила от еди си колко децибела. Като искаш да гледаш на 3 ТВприемника сигналът съответно се "разклонява" към всеки от тях със съответните/ят елемент. Казвам го така, щото може и да стане с 1, може да стане и с 2 елемента, според зависи разположението на стаите и желанията на клиента за подредбата на кабелите. За тези 5 лева, които се доплаща - ами те ти се прибавят към месечната такса, ако примерно си на 20 лева ще плащаш 25 и ще имаш три аналогови пакета (за всеки един телевизор) и два цифрови (за два от тях). Това е. Цифровият и аналоговият сигнал вървят по един-единствен кабел. Можеш да си конфигурираш както ти е кеф на кой телевизор какво да гледаш. Ако имаш още въпроси - питай.
п.п. нищо не се заплаща за втори приемник, просто ти дават оборудването и картата и това е. Доплащаш си 5-те лева отгоре на месечната такса и толкоз.
п.п.2 служител в Близу съм, техник.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 27 окт 2010 13:13

цифров сигнал от близууу :063:
стиа бре,разплаках се отново с тая банална история деа mhihi

Виж в мегалан/мтел предлагат супер нет и цифрово тв,на разумни пари с гарантирано качество и съпорт.После с тва близууу,се видиш в голямо приключение,и ще разбереш колко си далеч за тях :063:

Нищо лично към човека в близууу mhihi

http://www.mtel.bg/mobiltel/press.php?id=797&

От интернет достъп със скорост до 100 мегабита в секунда ще могат да се възползват не само частните, но и бизнес клиентите на телекома. Новите пакетни предложения, разработени от М-Тел в партньорство със Спектър Нет и Мегалан, ще бъдат предложени първоначално в София, Варна и Бургас.

Индивидуалните клиенти могат да избират между четири пакета със скорости до 30, 40, 50 и 100 мегабита в секунда. Месечният абонамент за интернет със скорост до 30 мегабита в секунда, мобилен и домашен телефон ще струва само 24,60 лева. Kлиентите, които изберат това предложение, получават и нов стационарен и мобилен телефонен апарат. Бонус към пакета са и 100 безплатни минути към международни мрежи, 50 безплатни минути към всички фиксирани мрежи в страната, 2000 безплатни минути към номерата от групата „Семейство и приятели” и 60 безплатни минути към всички мрежи в страната. Към този пакет клиентите могат да добавят и цифрова телевизия с над 100 канала с допълнителна 25% отстъпка от месечната такса, или само за 17,25 на месец.

М-Тел предлага на клиентите си и възможността да формират свой индивидуален пакет от услуги според личните си предпочитания и нужди. Към базовата интернет услуга могат да бъдат добавени различни предложения от продуктовото портфолио на М-Тел от следните групи:

-мобилна гласова услуга;
-домашен телефон;
-мобилен интернет;
-BlackBerry;
-цифрова телевизия

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 27 окт 2010 13:21

А, дреме ми. Аз си върша работата смея да кажа перфектно, за което ми се плаща. Оттам насетне кой какво и как решава и на какво качество/цена ще предлага на абонатите цифровата телевизия изобщо не ми влиза в работата. На мен ми стига като си тръгна от абоната той да е доволен от работата ми и по остраняването на аварията му. :beer
От интернет достъп със скорост до 100 мегабита в секунда ще могат да се възползват не само частните, но и бизнес клиентите на телекома. Новите пакетни предложения, разработени от М-Тел в партньорство със Спектър Нет и Мегалан...

Споко, Империята ще отвърне на удара mhihi

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 27 окт 2010 13:28

stefan4o написа:Споко, Империята ще отвърне на удара mhihi

mhihi mhihi mhihi
така е.Всеки гледа лапне поече :Mr Green Fun

Ако повечето служител са като теб,с такова отношение,близуууу,щяха да са наистина близу mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”