theraven написа:Microsoft разбраха за София след 2000-та година. Иначе тея, които са писали *NIX операционните системи са слушали повече по география.
Iv0o0o0 написа:Не мога да разбера толкова ли няма къде да пишете в тези(я) форуми че правите забележка за всяка правописна грешка?
Какво значение има че докато съм писал бързо съм збъркал някоя буква?
а иначе бъди спокоен с 5 и 60 съм си взел матурата по български език
Iv0o0o0 написа:хп съм ама сефте си преинталирам сам уиндолс и незнаех че има и софия
titi7707 написа:Iv0o0o0 написа:хп съм ама сефте си преинталирам сам уиндолс и незнаех че има и софия
!
добре си преинсталираш компа сам ама ти май си от тези дето някой ти е дал диск и кода и си мислиш че вече си велик и можеш да преинсталираш компютри а реално ти неможеш да си направиш часовата зона което е елементарно!и сега трябва да питаш познати и по форуми за още десетки настройки как се правят за да ти работи компа както трябва!
аз мога да ти дам един съвет вземи едни 10лв. в джоба и иди при някой който ги разбира нещата и не се занимавай с глупости!
а относно дипломата и аз имам 5,93 диплома но не се чуствам вишист професор учен и т.н. и което не го разбирам си плащам и си нямам проблеми![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта