час компютар
- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
час компютар
на какъв таим зоун трябва да е времето на компютара че все м иходи с 2 часа назад 

- Rqhovo
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1Y 1991
- Контакти:
Re: час компютар
Влизащ в езикови настройки и даваш всичко да е на бг и след това тиме зоун Хелзинки, София,Талин ...и си готов 

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Жокер - ако качваш Уиндоус 98 - не търси София 

- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
хп съм ама сефте си преинталирам сам уиндолс и незнаех че има и софия 
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Microsoft разбраха за София след 2000-та година. Иначе тея, които са писали *NIX операционните системи са слушали повече по география.
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
То хубаво сам си преинсталираш операционната система, но поне с тия браузъри не ползвате ли някакви модули за проверка на правописа!?
Как ще го преинсталираш правилно като му викаш компютАр!?
Как ще го преинсталираш правилно като му викаш компютАр!?
- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
немога да разбера толкова ли няма къде да пишете в тея форуми че правите забележка за всяка правописна грешка?
какво значение има че докато съм писал бързо съм збъркал някоя буква?
а иначе бъди спокоен с 5 и 60 съм си взел матурата по български език
какво значение има че докато съм писал бързо съм збъркал някоя буква?
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
theraven написа:Microsoft разбраха за София след 2000-та година. Иначе тея, които са писали *NIX операционните системи са слушали повече по география.
не само, tzdata се update-ва доста често и например, ако си в аржентина и ползваш XP си прецакан, тъйкато там отмениха DST. другият основен недостатък на Windows е, че не може да работи с UTC, а само с localtime
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Iv0o0o0 написа:Не мога да разбера толкова ли няма къде да пишете в тези(я) форуми че правите забележка за всяка правописна грешка?
Какво значение има че докато съм писал бързо съм збъркал някоя буква?
Мразя да се заяждам особено в тоя форум, но е гадно и тежко за четене бе хора.
Тоя ти пост не говори много добре нито за теб, нито за учителя ти по Български език, нито за комисията оценявала те на изпита!
П.П Ще си докладвам сам мнението за спам
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
Iv0o0o0 написа:хп съм ама сефте си преинталирам сам уиндолс и незнаех че има и софия
!
добре си преинсталираш компа сам ама ти май си от тези дето някой ти е дал диск и кода и си мислиш че вече си велик и можеш да преинсталираш компютри а реално ти неможеш да си направиш часовата зона което е елементарно!и сега трябва да питаш познати и по форуми за още десетки настройки как се правят за да ти работи компа както трябва!
аз мога да ти дам един съвет вземи едни 10лв. в джоба и иди при някой който ги разбира нещата и не се занимавай с глупости!
а относно дипломата и аз имам 5,93 диплома но не се чуствам вишист професор учен и т.н. и което не го разбирам си плащам и си нямам проблеми

- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
titi7707 написа:Iv0o0o0 написа:хп съм ама сефте си преинталирам сам уиндолс и незнаех че има и софия
!
добре си преинсталираш компа сам ама ти май си от тези дето някой ти е дал диск и кода и си мислиш че вече си велик и можеш да преинсталираш компютри а реално ти неможеш да си направиш часовата зона което е елементарно!и сега трябва да питаш познати и по форуми за още десетки настройки как се правят за да ти работи компа както трябва!
аз мога да ти дам един съвет вземи едни 10лв. в джоба и иди при някой който ги разбира нещата и не се занимавай с глупости!
а относно дипломата и аз имам 5,93 диплома но не се чуствам вишист професор учен и т.н. и което не го разбирам си плащам и си нямам проблеми![]()
![]()
колега ти ако имаш 10 излишни лева макар че незнам някъде да пренисталират уиндолс толкова евтино иди да ти го оправят аз може да нямам и оправил съм му всичко на уиндолса още преди седмици просто часа сега го забелязах и започна да ме дразни
офф:само хора дето търсят с какво да се заяждат вместо да поущрявате човек и да му помагате вие му убивате всякакво желание чесно казано съжелявам че пуснах темата
може да се трие

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”