п.с мнения от рода - Купи си универсално за 5 лв неискам, тъй като това ми е един вид като реликва тъй като е от далечната 93-та година.
enigma79 написа:А ново дистанционно за твоя модел.Виж долу в млад техник и до него има едно гаражче на туркинята и отстрани има още едно където продават дистанционни.Може и да намериш точно за твоя модел
barezifranko написа:enigma79 написа:А ново дистанционно за твоя модел.Виж долу в млад техник и до него има едно гаражче на туркинята и отстрани има още едно където продават дистанционни.Може и да намериш точно за твоя модел
Мерси колега за отговораОбиколил съм ги ама точно този модел нямат.
hooligans написа:провери в някой антикварен магазин
hooligans написа:провери в някой антикварен магазин
marianchev написа:Имах преди проблем като твоя с дистанционно на тв Crown купен през далечната 1989 от ЦУМ![]()
И тв-то и дистанционното все още работят![]()
Та... беше станало трудно превъртане на канали и т.н. чак пръстите да ти заболят от натискане.
Отворих го и го почистих хубаво с ракия, понеже нямах спирт под ръка, ефект - краткотраен. След няколко такива опити изрязах от лист хартия (тетрадка някаква си) формата на платката вътре, около местата на бутоните срязах хартията и стана на решетка. Взех станиолче от шоколад и го наложих върху хартията. Затворих и волала, все още работи. Незнам доколко правилно съм обяснил какво точно съм направил, ако не ти е ясно нещо дай на ЛС. Върху платката първо слагам хартията, тя е нарязана по бутоните и леко удебелявайки се постига по-леко натискане на бутоните. Станиола пък улеснява контакта по бутона, в същото време хартията която е под него предпазва да няма контакт едновременно върху 2 или повече бутона.
Ако ти се занимава за 10 мин работа е, аз така съм си решил проблема
mely написа:Той го е правил през времето когато алуминиевото готварско фолио беше мечта.Ама ти си вземи все пак един шоколад и го изяж преди да почнеш ..че нерви ще ти трябват. Дупките с дзъмбата или тръбичка от химикал.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта