VGA към Scart ???,
VGA към Scart ???,
Идеята е следната искам да си пусна от лаптопа някой филм и да го гледам на ТВ обаче там кадето ще го гледам няма HDMI на тв,такъв порт няма и на лаптопа.Има ли някакав вариант или по скоро не 

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VGA към Scart ???,
Има ама е 50-ина лева
И аз съм го замислил това,че стрях телевизията и телевизорра седи като паметник в хола! Поне филмчета да си гледам
П.П. Има в конрад за 50 и нещо лева

И аз съм го замислил това,че стрях телевизията и телевизорра седи като паметник в хола! Поне филмчета да си гледам

П.П. Има в конрад за 50 и нещо лева

Бях ровил преди време за VGA към S-video, но то е същото горе/долу.
Директно няма как да стане. По разни форуми преди време четох, че има опция да се намери схема на буксата на VGA изхода, да се види на кое краче какво има, и да се извади видео сигнал от него. Обаче, доколкото помня, имаше хора който бяха изревали след такава интервенция с гръмнали видео карти. Оказа се че не всички видео карти държели на такава интервенция, и опита е на собствена глава. Това ме отказа набързо.
Имало конвертори, но аз лично до сега не съм виждал да се продават. Намирах по нета разни конвертори, ако не се лъжа, излизаха около 8-90лв.
Щом колегата казва че има в Конрад, струва си да се промени.
Директно няма как да стане. По разни форуми преди време четох, че има опция да се намери схема на буксата на VGA изхода, да се види на кое краче какво има, и да се извади видео сигнал от него. Обаче, доколкото помня, имаше хора който бяха изревали след такава интервенция с гръмнали видео карти. Оказа се че не всички видео карти държели на такава интервенция, и опита е на собствена глава. Това ме отказа набързо.
Имало конвертори, но аз лично до сега не съм виждал да се продават. Намирах по нета разни конвертори, ако не се лъжа, излизаха около 8-90лв.
Щом колегата казва че има в Конрад, струва си да се промени.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Няма директен начин (без converter), ако ТВ няма HDMI или VGA или S-Video и съответно лаптопа също....
Matematiks написа:http://www.ebay.co.uk/itm/PC-Laptop-VGA-TV-AV-RCA-S-Video-Adapter-Converter-/190534175701?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item2c5cb8cbd5#ht_2731wt_964
Postage: Not available to Bulgaria
Item location: Manchester, United Kingdom
Post to: European Union See exclusions
Абе, аз що си мисля че ние сме в Европейския съюз

Иначе е доста евтино,помня цени около 80 лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
има достатъчно фирми предлагащи доставка от Англия - за това ще ти излезе около 2 лв.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
А това http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-2M-HDMI- ... 4248877570 само не знам какъв е смисъла щом....
NOTES: IF YOU ARE BUYING THIS CABLE TO CONNECT FROM YOUR COMPUTER TO HDMI TV, YOU WILL NEED AN ANALOGUE TO DIGITAL CONVERTER (NOT INCLUDED)
NOTES: IF YOU ARE BUYING THIS CABLE TO CONNECT FROM YOUR COMPUTER TO HDMI TV, YOU WILL NEED AN ANALOGUE TO DIGITAL CONVERTER (NOT INCLUDED)
- Haralampi
mely написа:А това http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-2M-HDMI- ... 4248877570 само не знам какъв е смисъла щом....
Именно - това е само аксесоар към конвертора...
Няма просто как да се мине без такъв.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
100 паунда
Тея са луди

Тея са луди

- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
LILO&STICH написа:100 паунда![]()
Тея са луди
Ба ,като го гледах беше 3 паунда

Това отпадна
сега на дневен ред е Multimedia player някой да си е купувал от ebay ?
Искам да вземо но също искам да съм сигурен че чете титри
Спрял съм се на това http://www.ebay.co.uk/itm/AVerLife-Cinema-E232-HD-Multi-Media-Player-TV-USB-/290579801869?pt=UK_AudioTVElectronics_Video_DVDPlayers_Recorders&hash=item43a7e7e70d#ht_3493wt_742
Какво мислите?

Искам да вземо но също искам да съм сигурен че чете титри

Спрял съм се на това http://www.ebay.co.uk/itm/AVerLife-Cinema-E232-HD-Multi-Media-Player-TV-USB-/290579801869?pt=UK_AudioTVElectronics_Video_DVDPlayers_Recorders&hash=item43a7e7e70d#ht_3493wt_742
Какво мислите?
- Haralampi
За какво точно ти е това?
Ако имаш HD телевизор, той вероятно си има USB... Ако ли пък не - по-добре си вземи DVD-Player с USB вход.
Иначе откровено казано не бих се доверил на нещо "безименно" в това отношение, тъй като от опит знам как нацепват филми с по-активни сцени на евтинджос плейъри :-/
Ако имаш HD телевизор, той вероятно си има USB... Ако ли пък не - по-добре си вземи DVD-Player с USB вход.
Иначе откровено казано не бих се доверил на нещо "безименно" в това отношение, тъй като от опит знам как нацепват филми с по-активни сцени на евтинджос плейъри :-/
Един приятел имаше от тия евтините,взе го преди 2 3 години и тогава не бяха много евтини около 100$ с 320 хард беше и не е имал проблеми...
hdmi на тв нямам а и чесно казано не гледам толкова много филми...
вероятно си прав за dvd ще помисля още малко
hdmi на тв нямам а и чесно казано не гледам толкова много филми...
вероятно си прав за dvd ще помисля още малко

- Haralampi
ping23 написа:а и чесно казано не гледам толкова много филми...
E??

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”