Мнения за Sony Ericsson Satio
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Мнения за Sony Ericsson Satio
Колеги изпадна ми един такъв телефон на добра цена.някой от вас ползвал ли е такъв има ли впечатления от него?как го намира и надежден ли е?и дали си заслужава.става въпрос за това http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1 ... sson-satio
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Re: Мнения за Sony Ericsson Satio
Ако някой може да се изкаже за снимките няма да е зле.как е резулюцията и качеството.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Ми кво да ти кажа и аз бях се спрял на него но в магазина ми казаха в прав текст да не се занимавам със сони ериксон от сегашните модели,че имали много рекламации.А бях решил да е сони заради уж здравината на предишните модели.Колегата го има и бачка на бетонов възел-още си бачка телефона но е поожулен тук таме а е на година,друг такъв имаше проблем със блутуто не работи и даже и опцията му е изчезнала от менюто вероятно софтуерен проблем.Камерата снима общо взето добре с повече детайли е от моята 5 мп но не трябва да се очаква кой знае какво нищо че е 12 мп.
- Gazaro_wow
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
Не е хубав един познат има такъв и много често софтуера му забива и трябва да вади батерията ,и Симбиан-а не върви добре на Сони Ериксон камерата му е 12 Мпих но снимките не са кой знае какво в сравнение с други телефони които са с по 5 Мпих. Незнам тъч скрийна по какъв начин е вързан с платката (дали е с лентов кабел или с пинове) но аз преди време много лошо се пре**ах със Сони Ериксон Г900 480лв дадох и работеше много бавно софтуера му циклеше и след 5-6 месеца започна тъчскрийна да отказва занесох го в сервиза и ми казаха ,че модела не е сполучлив и не може да се направи нищо само го позачистили и работеше до като не му изтече гаранцията и сам започнах да си го "ремонтирам" тъч скрийна беше с пинове вързан към платката и то пиновете бяха в горния десен ъгъл и от носенето самия тъч леко се разлепя и започва да прекъсва. Лепих го ,но все правеше проблеми трябваше да го натискаш върху пиновете за да работи нормално и от тогава намразих Сони Ериксон. П.П лично мнение на никой не го налагам.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
По-добре Xperia Arc или Arc S. A ако искаш телефон за снимане и не те плаши Symbian - Nokia N8.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Аз имам такъв от година и половина.Камерата му е супер с доста ефекти.В гаража имам една снимка на предишния голф с него
Но софтуера му е смотан и бавен.С няква операционна система на нокия е симбиан някой си.Иначе дефекти не е показвал.Батерията държи по 3-4 дни ако не се ръчка много.Не е лош,но в сравнение със днешните телефони ми се струва като динозавър. 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
а пусни още някоя тема за телефон 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Даже 2