Какъв Телефон

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
diwaka
Автомобил: MB w202 VW Passat b5
Двигател: C180 122hp Vw Passat B5 101 tdi

Какъв Телефон

Мнениеот diwaka » Нед 22 мар 2015 22:10

Здравейте другата седмица ще ходя да си купувам нов телефон та се чудя какъв да си взема .Двоумя се между 2 телефона.Единия телефон е LENOVO VIBE X2 ,a другия е SONY XPERIA Z3.Питането ми е към ,кои телефон да се насоча ,че нали знаете всеки е с различен вкус.Гледам,че ЛЕНОВОТО има 2 ГБ РАМ,а Сонито има 3ГБ.Другото,което ми направи впечатление ,е че единия е 8 ядрен,а другия 4 ядрен.Едни викат,не гледай сонито ,за нищо не стават трети ти казват,не гледай леново пълни боклуци,че така нататък.Общо взето гледам,че сонито е доста по-мощен и ми се струва като по стилен смартфон.Общо взето всичко,което знаете за тези 2 телефона ще ми е от полза.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Какъв Телефон

Мнениеот radi_nrj » Нед 22 мар 2015 23:17

И 2-та санапълно достатъчни като хардуер да носят всяка версия на андроид. Вече дали ще си доволен при телефоните много опира на лични предпочитания и дали няма да попаднеш на телефон правен в петък/понеделник :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 23 мар 2015 6:59

Леновото не става много за снимане. Още са доста далеч в развитието с камерите.
Ако не ти е критерии,погледни Р70. На пазара няма телефон с такъв капацитет на батерия! :c020
И един съвет. Пробвай в ръката тези 5.5' как ти се отразяват! За мен,всичко над 5' си е тухла!

diwaka
Автомобил: MB w202 VW Passat b5
Двигател: C180 122hp Vw Passat B5 101 tdi

Мнениеот diwaka » Пон 23 мар 2015 11:20

Да задължително ще се пробва,не искам някаква тухла в ръката..Не търся кой знае какви снимки мисля,че тези 12 м.п са ми достатъчни.

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пон 23 мар 2015 11:46

LILO&STICH написа:... За мен,всичко над 5' си е тухла!

Имам един приятел, любител на ябълки (захапвани вече :biggrin ). Така говореше докато имаше 5-ца, обаче сега има 6+ и не съм го чувал да говори за тухли :icon_lol .
Много приятно е за мен да се ползва 5.5', обаче нямам идея как се носят, аз съм свикнал на колана и не мога да си го представя :biggrin .
Ама на 6+ камерата е "слаба" - само 8MP :mhihi .

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 23 мар 2015 12:21

8MP ама снима по-добре от някои с 20 :mhihi

Както и да е, никога няма да си купя ябълка заради простия факт, че ти продавт 800лв устройство за 2000 и всякакви оригинални аксесоари са на безбожни цени. Иначе са много добри и що се отнася до софтуер са много по-напред от всички. Двуядрен айфон с 1GB RAM работи на равно с 4 ядрен андроид с 1,5GB ама нейсе нещо не ме грабват.

Колкото до конкретния въпрос аз бих взел Z3 (Всъщност аз точно Z3 ще си купувам, ама ще изчакам още малко да падне. Повече от 800лв за телефон не давам :biggrin ). Аз обаче карам 3-то Сони и може да се, че съм им фен та не съм от най-обективните :redface

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”