Какъв Телефон
-
- Автомобил: MB w202 VW Passat b5
- Двигател: C180 122hp Vw Passat B5 101 tdi
Какъв Телефон
Здравейте другата седмица ще ходя да си купувам нов телефон та се чудя какъв да си взема .Двоумя се между 2 телефона.Единия телефон е LENOVO VIBE X2 ,a другия е SONY XPERIA Z3.Питането ми е към ,кои телефон да се насоча ,че нали знаете всеки е с различен вкус.Гледам,че ЛЕНОВОТО има 2 ГБ РАМ,а Сонито има 3ГБ.Другото,което ми направи впечатление ,е че единия е 8 ядрен,а другия 4 ядрен.Едни викат,не гледай сонито ,за нищо не стават трети ти казват,не гледай леново пълни боклуци,че така нататък.Общо взето гледам,че сонито е доста по-мощен и ми се струва като по стилен смартфон.Общо взето всичко,което знаете за тези 2 телефона ще ми е от полза.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Какъв Телефон
И 2-та санапълно достатъчни като хардуер да носят всяка версия на андроид. Вече дали ще си доволен при телефоните много опира на лични предпочитания и дали няма да попаднеш на телефон правен в петък/понеделник

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Леновото не става много за снимане. Още са доста далеч в развитието с камерите.
Ако не ти е критерии,погледни Р70. На пазара няма телефон с такъв капацитет на батерия!
И един съвет. Пробвай в ръката тези 5.5' как ти се отразяват! За мен,всичко над 5' си е тухла!
Ако не ти е критерии,погледни Р70. На пазара няма телефон с такъв капацитет на батерия!

И един съвет. Пробвай в ръката тези 5.5' как ти се отразяват! За мен,всичко над 5' си е тухла!
-
- Автомобил: MB w202 VW Passat b5
- Двигател: C180 122hp Vw Passat B5 101 tdi
Да задължително ще се пробва,не искам някаква тухла в ръката..Не търся кой знае какви снимки мисля,че тези 12 м.п са ми достатъчни.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
LILO&STICH написа:... За мен,всичко над 5' си е тухла!
Имам един приятел, любител на ябълки (захапвани вече

Много приятно е за мен да се ползва 5.5', обаче нямам идея как се носят, аз съм свикнал на колана и не мога да си го представя

Ама на 6+ камерата е "слаба" - само 8MP

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
8MP ама снима по-добре от някои с 20
Както и да е, никога няма да си купя ябълка заради простия факт, че ти продавт 800лв устройство за 2000 и всякакви оригинални аксесоари са на безбожни цени. Иначе са много добри и що се отнася до софтуер са много по-напред от всички. Двуядрен айфон с 1GB RAM работи на равно с 4 ядрен андроид с 1,5GB ама нейсе нещо не ме грабват.
Колкото до конкретния въпрос аз бих взел Z3 (Всъщност аз точно Z3 ще си купувам, ама ще изчакам още малко да падне. Повече от 800лв за телефон не давам
). Аз обаче карам 3-то Сони и може да се, че съм им фен та не съм от най-обективните 

Както и да е, никога няма да си купя ябълка заради простия факт, че ти продавт 800лв устройство за 2000 и всякакви оригинални аксесоари са на безбожни цени. Иначе са много добри и що се отнася до софтуер са много по-напред от всички. Двуядрен айфон с 1GB RAM работи на равно с 4 ядрен андроид с 1,5GB ама нейсе нещо не ме грабват.
Колкото до конкретния въпрос аз бих взел Z3 (Всъщност аз точно Z3 ще си купувам, ама ще изчакам още малко да падне. Повече от 800лв за телефон не давам

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”