polo 91 гасне на бензин не пали на газ решено
-
- Автомобил:
- Двигател:
polo 91 гасне на бензин не пали на газ решено
здравеите polo-то ми е 1.1 карбуратор 91г. проблема е следния студена пали на бензин но само като подам газ дори и при топло време а на газ не ще и като позагрее (стрелката за градусите е на 70градуса)ако не подавам газ гасне загрее ли пали от раз но само на газ на бензин трябва да поддържам обороти след като потегля няма проблем демек студена само на бензин топла само на газ ходих на маистор и тои каза автоматичен смукач възможно ли е защото аз се съмнявам
Последна промяна от velizarbg на Чет 24 апр 2008 18:34, променено общо 1 път.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
lodarski написа:Дай повече инфо за този ел жиглъор.
Като застанеш пред мотора отпред в карба влиза едно кръгло с кабел с букса забит в него - е това е чудото - като врътнеш на контакт то отпушва и пуска горивото. Кат е изгасен матора, въпросният клапан е затваря притока на гориво необходимо за образуване на горивната смес. Ако се прецака палене няма

-
- Автомобил:
- Двигател:
като свалиш цялата черупка на въздушния филтър и погледнеш карбуратора е срещу теб и от него през букса стърчат кабели единият от които е закачен за двигателя с обувка това е нулата която при мен се беше откачила.
но си палеше и работеше докато е студена позагрее ли и изчезват ниските и на бензин и на газ мушна я въпросната обувка и всичко си тръгна ок
но си палеше и работеше докато е студена позагрее ли и изчезват ниските и на бензин и на газ мушна я въпросната обувка и всичко си тръгна ок
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Не пропускайте Polo срещите - набираме сила
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... sc&start=0
Следете темата в "Организацинен"

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... sc&start=0
Следете темата в "Организацинен"

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”