Здравейте колеги! След дълги търсения, оглеждания, съвети и мисли се сдобих преди месец с лилаво Поли 6Н 1.3 ADX 1995г. без клима Докарах го от Германия на 135000км. Карам го вече 1000 км без никакви ядове ( като го взех разбира се пълно обслужване). Днес сутринта след големият дъжд ми светна лампичката за температурата, но тя си беше в нормата 90. Нивото на антифриза ми беше паднало под MIN, но нямам течове по радиатора. Имате ли някави идеи?
Предварително Благодаря!
mod edit: vasstop
Нов колега - след големият дъжд ми светна лампичката за темп
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Допални си казанчето с антифриз и си карай се пак е лято, вазможно е малко по ускорено изпарение на антифриза се пак той се разширява ако си загрял мотора малко повечко от необходимото да е изхвърлил малко течност а това с дъждът е просто савпадение, наблюдавай нещата се пак, вазможен е теч около радиатора за парното в купето или вентила му.Погледни там ако ти се занимава и немаш течове от друго место.
Провери си датчика за температурата може да се е изметнал -да му е дошло времето - колата да е загряла но датчика да е закаснял с информацията и колата да ти е фърлила водата през казанчето капачката е вид клапан -само си размишлявам.
Провери си датчика за температурата може да се е изметнал -да му е дошло времето - колата да е загряла но датчика да е закаснял с информацията и колата да ти е фърлила водата през казанчето капачката е вид клапан -само си размишлявам.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”