имам проблем с оборотите като изключа от скорост и угасва как да го оправя
mod edit: dobrinb
vw polo - като изключа от скорост и угасва
-
kokobelyta
- Автомобил:
- Двигател:
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
като се движиш ли угасва само или и на място ? баща ми имаше същия проблем на пасата б3 - в движение гаснеше на свободна . проблема го решихме като запушихме трабара за въздуха след въздушния филтър на половина, демек ограничихме въздушния поток,които влиза в двигателя,което от своя страна явно доведе до обогатяване на горивната смес.пасата е 1.8 моно инжекция.надявам се да съм бил полезен
- Golfara
- Автомобил:
- Двигател:
другия проблем може да е като моя дат4ика на делкото които след определено време почва да подава грешки на компютъра и гасне при изключване от скорост а дори и както караш.При мен огаснеше ли и нямаше палене а най-кофти е като караш с голяма скорост и да угасне тогава нито хидравлика нито спирачки ужас е .....
Ако е това смяната му е 70 80 лв.
Ако е това смяната му е 70 80 лв.
-
kokobelyta
- Автомобил:
- Двигател:
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Та значи - щом явно не ви се ползва търсачката:
1 Почистваш си клапата, а ако не можеш сам - отиваш на комп диагностика и там ще ти я почистят и адаптират
2 Не си закачай стъпковото моторче, освен ако не ти кажат, че не подлежи на адаптация
3 За повече информация - търсачката, или първата тема където темите са обединени по рубрики
1 Почистваш си клапата, а ако не можеш сам - отиваш на комп диагностика и там ще ти я почистят и адаптират
2 Не си закачай стъпковото моторче, освен ако не ти кажат, че не подлежи на адаптация
3 За повече информация - търсачката, или първата тема където темите са обединени по рубрики
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвай с тази тема като за начало. -(почистване на дроселова клапа). Знам че твоя e различен но почисти и смажи моторчето и другите неща моторче или бобина след като ти светва лампа нещо дразни компа може ако проблема не е горивно смесване да е ел отток или прескок бобина маси, комутатора си виж за откачена или спукана трабичка на вакум
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”