Сваляне на кората на задната врата на Поло
Сваляне на кората на задната врата на Поло
Полото е последния модел 1,4 ТДИ 4+1 вратата версия . Искам да попитам как мога да си сваля кората от задната врата ,никъде не виждам болтове и щифтове. Някой ми е вдлъбнал тенекето и искам да го бутна .
Благодаря колега ! Обаче става дума не за багажната врата а за задната странична врата . Гледах кьорих се никъде нищо няма . Да не е на щифтове нещо ....... държа да я сваля защото от сервиза искат да ми я пръскат а аз съм убеден че само с едно бутване ще се оправи .Marto написа:Колега има едно болче в ръкохватката на кората (там дето хващаш кората като затваряш багажника) махаш го него и след това кората е на щипки дърпаш и си готов.
- DesertFire
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така е, 2 големи болта, с кръстати глави, освен това се маха и едното болтче, което е на врътката за прозорева, ако е механично, а ако е електрическо, внимателно с прекъсвача, отдолу е на букса, преди да се дърпа, че да излязат щипките, трябва да се откачи буксичката.
И като махаш капачето на дръжката, че да достигнеш до болтовете, избери тънка и широка права отвертка или някакво ножче, че се нараняват капачетата и след това стоят малко грозни.
Успех!
И като махаш капачето на дръжката, че да достигнеш до болтовете, избери тънка и широка права отвертка или някакво ножче, че се нараняват капачетата и след това стоят малко грозни.
Успех!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”