Вярно ли е това...?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Пет 25 яну 2008 14:07

tu6ana написа:Хубаво де трябва да няма никаква разлика във качеството на поло ибиза тогава.
Карал съм и ибиза ми не са лоши колиците но полото имам чуството че е по стегнато. :?: :?: :?:

Абсолютно си прав, но ако нямаше разлика, колата щеше да се казва Фолксваген, модел Сеат-ибиза. Заводът Сеат е завод на Фолксваген,а по отношение на Сеат-а, само някои детайли, освен двг. са фолксваген. Иначе Сеата си е испанска кола.

bimmoby
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bimmoby » Пет 25 яну 2008 15:12

на моето поло излиза-държава в която е произведено превозното средство-Германия,местонахождение на завода-Испания
как да го разбереш?

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Пет 25 яну 2008 15:38

bimmoby написа:на моето поло излиза-държава в която е произведено превозното средство-Германия,местонахождение на завода-Испания
как да го разбереш?

Според мен трябва да го разбираш, че само е сглобено в Испания. Иначе всички части са немски.

Потребителски аватар
asengamalov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asengamalov » Пет 25 яну 2008 20:01

на мен не ми изглежда логично да правят частите в германия и да ги зглобяват в испания на моити навсякаде пише че е произведено в испаня и не ми се вижда логично немците да мишат"made in spain"

martinvera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот martinvera » Съб 26 яну 2008 20:06

--------------------------------------------------------------------------------

tu6ana написа:
Хубаво де трябва да няма никаква разлика във качеството на поло ибиза тогава.
Карал съм и ибиза ми не са лоши колиците но полото имам чуството че е по стегнато.

Абсолютно си прав, но ако нямаше разлика, колата щеше да се казва Фолксваген, модел Сеат-ибиза. Заводът Сеат е завод на Фолксваген,а по отношение на Сеат-а, само някои детайли, освен двг. са фолксваген. Иначе Сеата си е испанска кола.

И двете коли вървят еднакво и са 100% еднакви само сеата е една идея по голям и двете коли са супер (купихме Сеат защото нямаше добро Поло) и твоето Поло е 500-1000лв по-скъпо заради VW

Ела да те повозя на сеатчето дето е испанска кола и като седнеш малко по-удобно на малко по-широко и ще сравниш тогава испанска кола и полото.
Не че карам сеат ама се дразня вече на тези мнения за испанка кола и други такива-разликата знаеш ли къде е - маркетинк и това че хората са готови да дадат луди пари за една емблема - Карай малко и Сеат Леон и тои е испански или някоя Октавия и после ходи си купи кола -
Справка Шкода Октавия с клима = 24400лв и WV Polo с клима и двигател 1.4 = 25000лв.

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Съб 26 яну 2008 20:53

martinvera написа:
--------------------------------------------------------------------------------

tu6ana написа:
Хубаво де трябва да няма никаква разлика във качеството на поло ибиза тогава.
Карал съм и ибиза ми не са лоши колиците но полото имам чуството че е по стегнато.

И двете коли вървят еднакво и са 100% еднакви само сеата е една идея по голям и двете коли са супер (купихме Сеат защото нямаше добро Поло) и твоето Поло е 500-1000лв по-скъпо заради VW

Ела да те повозя на сеатчето дето е испанска кола и като седнеш малко по-удобно на малко по-широко и ще сравниш тогава испанска кола и полото.
Не че карам сеат ама се дразня вече на тези мнения за испанка кола и други такива-разликата знаеш ли къде е - маркетинк и това че хората са готови да дадат луди пари за една емблема - Карай малко и Сеат Леон и тои е испански или някоя Октавия и после ходи си купи кола -
Справка Шкода Октавия с клима = 24400лв и WV Polo с клима и двигател 1.4 = 25000лв.

Не се сърди колега. Никой не иска да обиди Сеатите. Вижте колко добре изглежда този, който в момента се продава:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=75811

Потребителски аватар
orelko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orelko » Съб 26 яну 2008 21:57

martinvera написа:И двете коли вървят еднакво и са 100% еднакви само сеата е една идея по голям и двете коли са супер (купихме Сеат защото нямаше добро Поло) и твоето Поло е 500-1000лв по-скъпо заради VW

Като караш Леон и Октавия, покарай тогава Голф 5-ка и Пасат и си направи сравнението :wink:

sklimoto
Автомобил: Passat 9 Elegance
Двигател:

Мнениеот sklimoto » Пон 28 яну 2008 18:55

Айде колега ще черпиш-губиш баса.

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Пон 28 яну 2008 19:05

за електрониката на ауди знам че я правят тука но на полото....може аз съм правил лещи за хела и мерцедес и валео и други та електрониката

Потребителски аватар
pafaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pafaka » Пон 28 яну 2008 19:21

произвеждат ги в Испания...и по-точно в Навара .... имам приятел, който живее на 1 км от завода :)

Потребителски аватар
sub4o
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: AUB 2003

Мнениеот sub4o » Вто 29 яну 2008 16:50

На моето по Вин пише така:
Страна на производство: Germany
Местонахождение на завода: Wolfsburg
:)
Явно съм късметлия. Оцелил съм германско Поло :yeaha:

ini16
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ini16 » Съб 04 окт 2008 11:31

споко и аз съм испанец,поло комби е моето една част няма на която да пише германия всичко е испанско ама здраве да е

Потребителски аватар
1.6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 1.6 » Съб 04 окт 2008 12:30

здр колеги на моето поло на пове4ето 4асти пи6е германия марку4и и разни други но на коланите например пи6е испания така 4е ваоб6те не ми е ясно каде е произведено за мне по важното е 4е варви и се няадявам да не дава проблеми :)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”