--------------------------------------------------------------------------------
tu6ana написа:
Хубаво де трябва да няма никаква разлика във качеството на поло ибиза тогава.
Карал съм и ибиза ми не са лоши колиците но полото имам чуството че е по стегнато.
Абсолютно си прав, но ако нямаше разлика, колата щеше да се казва Фолксваген, модел Сеат-ибиза. Заводът Сеат е завод на Фолксваген,а по отношение на Сеат-а, само някои детайли, освен двг. са фолксваген. Иначе Сеата си е испанска кола.
И двете коли вървят еднакво и са 100% еднакви само сеата е една идея по голям и двете коли са супер (купихме Сеат защото нямаше добро Поло) и твоето Поло е 500-1000лв по-скъпо заради VW
Ела да те повозя на сеатчето дето е испанска кола и като седнеш малко по-удобно на малко по-широко и ще сравниш тогава испанска кола и полото.
Не че карам сеат ама се дразня вече на тези мнения за испанка кола и други такива-разликата знаеш ли къде е - маркетинк и това че хората са готови да дадат луди пари за една емблема - Карай малко и Сеат Леон и тои е испански или някоя Октавия и после ходи си купи кола -
Справка Шкода Октавия с клима = 24400лв и WV Polo с клима и двигател 1.4 = 25000лв.