Подарих на майка ми ПОЛО :)))

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
impresa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот impresa » Чет 30 окт 2008 21:04

Е, от къде :lol: Не му ли усещаш действието на абс-а? Модула за абс-а не си ли го видял? Зумера е като се разкряка, че не си си изключил фаровете :wink:
п.п Може и да нямаш абс, не знам дали е базова екстра за VW!

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 30 окт 2008 21:55

ами Честита да и е колата!!! Жива и здрава да я кара :wink:

Потребителски аватар
ostavime
Автомобил: Мазда
Двигател:

Мнениеот ostavime » Пет 31 окт 2008 13:20

gecata написа:аз имам същотото polo, същата година, дори и салона ми е същия. И мойто няма airbac-i, ама искам да попитам от каде разбра че има abs, и също така някой спомена за някакви зумери, как да ги намеря?

Зумер е това, което издава сигнал (писка, свири или както искаш му казвай), когато изгасиш колата, фаровете работят и отвориш врата. Тогава издава един звук. Ако си дал мигач, ляв или десен, изгасиш колата и отвориш вратата, пак ще чуеш пискане, но по-различно от това, когато си забравил фаровете.
Иначе ако питаш от къде можеш да си сложиш такава "екстра", но съм сигурен, че имаш, трябва само да попиташ в магазин за авточасти.

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Пет 31 окт 2008 13:34

gecata написа:аз имам същотото polo, същата година, дори и салона ми е същия. И мойто няма airbac-i, ама искам да попитам от каде разбра че има abs, и също така някой спомена за някакви зумери, как да ги намеря?

Колега, спокойно - и аз слава богу нямам пискащи устройства ни за фарове, ни за забравени врати /тогава ми се включват аварийните светлини при работещ двг., но все си мисля че това ми го прави алармата, дето ми заключва и вратите по време на движение./ Нямам и зумер за лампата на маслото.
И по другата тема - това дали не е екстра на Х - серията за Италия? И преди бях писал, че над предпазителите нямам никакви зумери и релета.

Потребителски аватар
flameman5
Автомобил: Polo + Leon TDI
Двигател: AHW 2000 + ALH 2004

Мнениеот flameman5 » Пет 31 окт 2008 14:27

Честито на новата собственичка!!! Количката е супер. И моята е със същите екстри,само че е 1.6 75 кончета и не съм сигурен за подгрева на огледалата. От къде се включва да проверя да не би и аз да имам такава екстра , а да не зная?

Потребителски аватар
Vanich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vanich » Пет 31 окт 2008 17:47

Имах ибизка със същият двг и много вървеше!
Само че имаше проблеми с моторчето на празният ход и дросела...

siso92
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот siso92 » Пет 31 окт 2008 18:02

Големи сте образи :D .Исках да кажа,че цирика,ако си отвориш вратата на включени фарове,цирика и при ниско налягане на маслото.Аербега на нашия модел е един -в кормилото/сменено кормило-няба аербег/,има модели с втори над малка жапка,но нашата е голяма и нямаме втори аербег. .Колегата да погледне в коша за кутията на АБС,ако я няма-за кво да говорим.Ако се омотае,просто да ритне спирачката и ще разбере :D :!:

Потребителски аватар
don_lisan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don_lisan » Пет 31 окт 2008 19:14

Честито! И милиони безаварийни! : само VW

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”