п.п Може и да нямаш абс, не знам дали е базова екстра за VW!
Подарих на майка ми ПОЛО :)))
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
gecata написа:аз имам същотото polo, същата година, дори и салона ми е същия. И мойто няма airbac-i, ама искам да попитам от каде разбра че има abs, и също така някой спомена за някакви зумери, как да ги намеря?
Зумер е това, което издава сигнал (писка, свири или както искаш му казвай), когато изгасиш колата, фаровете работят и отвориш врата. Тогава издава един звук. Ако си дал мигач, ляв или десен, изгасиш колата и отвориш вратата, пак ще чуеш пискане, но по-различно от това, когато си забравил фаровете.
Иначе ако питаш от къде можеш да си сложиш такава "екстра", но съм сигурен, че имаш, трябва само да попиташ в магазин за авточасти.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gecata написа:аз имам същотото polo, същата година, дори и салона ми е същия. И мойто няма airbac-i, ама искам да попитам от каде разбра че има abs, и също така някой спомена за някакви зумери, как да ги намеря?
Колега, спокойно - и аз слава богу нямам пискащи устройства ни за фарове, ни за забравени врати /тогава ми се включват аварийните светлини при работещ двг., но все си мисля че това ми го прави алармата, дето ми заключва и вратите по време на движение./ Нямам и зумер за лампата на маслото.
И по другата тема - това дали не е екстра на Х - серията за Италия? И преди бях писал, че над предпазителите нямам никакви зумери и релета.
-
siso92
- Автомобил:
- Двигател:
Големи сте образи
.Исках да кажа,че цирика,ако си отвориш вратата на включени фарове,цирика и при ниско налягане на маслото.Аербега на нашия модел е един -в кормилото/сменено кормило-няба аербег/,има модели с втори над малка жапка,но нашата е голяма и нямаме втори аербег. .Колегата да погледне в коша за кутията на АБС,ако я няма-за кво да говорим.Ако се омотае,просто да ритне спирачката и ще разбере

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”