Пружини от 6n на 2f
- TheBoss
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 9A
Пружини от 6n на 2f
Въпросът ми е дали пружини от 6н ще станат на 2ф или от някои друг модел на фв ще станат и с какво преправяне?
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пружини от 6n на 2f
За отпред, доколкото знам, стават пружини от Пасат Б3 1.8-моно. Само, че ще трябва да ги резнеш малко. С амортесиорите обаче не знам какво ще правиш. А и не знам защо ти е да махаш стандартното окачване на Г40, което си е Xtra!!!
За окачванто може да питаш Милен (MGM), той мисля, че беше с окачване от Голф 2.
За окачванто може да питаш Милен (MGM), той мисля, че беше с окачване от Голф 2.
- TheBoss
Абе то по принцип мисла да слагам спортни пружини и за това питам. Искам да го сваля малко и да стане задницатапо твурда. А може ли някои да ми обяани как върви цветовата гама при тия пружини кои цвят какво точно означава.
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сертификация по цвят няма. Всеки си ги боядисва както си му скимне. И не се вкарвай в разни приключения, много сме си били главите да изнамерим от какъв модел безпроблемно (или поне почти безпроблемно) става окачването, ама такъв няма. Като искаш стабилно окачване заделяш едни (примерно) 600 лв. тъй като всичко под тази цена е много по-зле от стандартното окачване на G40.
П.П. Ако мислиш да слагаш само пружини просто забрави. Вземи си и амортесиори, 'щото така поне няма да прецакаш настоящите си и ако се наложи (а рано или късно това става) пак може да ги ползваш.
П.П. Ако мислиш да слагаш само пружини просто забрави. Вземи си и амортесиори, 'щото така поне няма да прецакаш настоящите си и ако се наложи (а рано или късно това става) пак може да ги ползваш.
- TheBoss
Аз ще пробвам за мене си да видя какво ще стане пък после е наи лесното да ги върна старите. В гаража имам едни от г3 гти и ще пробвам с тях. Като ми хареса возията си ги оставам. 
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Еее то на къде по-твърдо
2f не се славят с мека возия
Иначе да не кажа голяма дума ама амортисиорите на 2f и Audi B3 са 1 към 1 а на Audi-то са по "яки" пружините 
колега
понеже скоро сменях окачване и разпитах исках спортно казада ми че
отпред става от голф 3 обаче задните са били с по друго захващане и не ставало в краина сметка си зех 4 нови газови амортесиора и си е супер така
отпред става от голф 3 обаче задните са били с по друго захващане и не ставало в краина сметка си зех 4 нови газови амортесиора и си е супер така
- TheBoss
dzvera2 написа:колега
На мене целта ми е малко друга искам предницата да падне с няколко см и задницата да стане по твърда ама така като гледам ще ми трябват пари а сега ги нямам като посъбера тогава ще си права експерименти
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”